• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EMPERROR: k čemu alfa, když nic netrefím? :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    PRAASHEK: Daň za to, že jde o T7 medko s největší alfou...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    včera mi dal Strv S1 hit za 1000HP a šel jsem do garáže
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: u ruskych tanku jen jed, strilej bez domereni a rvi russiaaaaa. Budes davat neskutecne hity
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jsem včera začal jezdit s A-44 rovnou s top dělem, který je vyzkoumaný z jiných tanků. doměřování půl hodiny a stejně to lítalo někam mimo. si řikám, jeslti má cenu vůbec doměřovat :) btw dám tomu ještě pár her a možná ten tank skipnu, protože to nevypadá, že by mě měl začít z nějakého důvodu bavit. ale obj. 416 by mohl být fajn, má 22 camo v základu, tak proto jsem tu A-44 vůbec koupil
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RALI: RNG +-25% je strašlivě moc prostě... a to platí ne všechno...dmg, pene... si vem že když máš já nevim 246 pene tak mužeš rollnout 184 a nebo taky 307 což je prostě idiocie...
    RALI
    RALI --- ---
    WOJTYLA: ja mam pocit, ze si ze me ta hra dela cim dal tim vic srandu, vcera ctyri vystrely na plne domerenej tank dve mimo, uplne na kraj kruhu, jedna s hlaskou ta prosla zkrz za o dmg a jednou ding do mista, kde bych to mel prostrelit i bramborou. pak se otocim, bez domereni to poslu do nauhlovany hevky a ammo rack za 950 (s pilotem). fakt nepochopim :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    E_D: uplně běžný pár dní mám 67%WR a 2700 WN8 a další dny 37% WR a 1500 WN8... se stejnejma tankama....prostě když ta hra nechce tak si nezahraješ...
    DOVE
    DOVE --- ---
    00KUBAT: vubec neni spatnej, to netvrdim...to byla spis takova predkupni uvaha, proc/jestli mit v garazi dva fr prem lighty se zasobnikem...
    REPA
    REPA --- ---
    4 hodiny hrani ranked battles a jsem na druhem prymku. to proste chces
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já mám dneska 19 her. z toho 2 výhry. to se mi snad eště nikdy nepodařilo.
    E_D
    E_D --- ---
    nechapu, porad jsem sel nahoru (wm8) a posledni 2 dny si temer ani neskrtnu a je to sama prohra v prumeru 15:5 a behem 5ti min..
    o vikendu jsem se dostal z rajcaka na oranz a takhle budu zase velmi brzo zpatky..
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    DOVE: amx 13 57F se ti nelíbí? Co je na něm špatně?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DOVE: jak jsem se vrátil k tankům po letech tak jsem právě začal hrát skauty, což mě předtím vůbec nebavilo a teď je to moje nejoblíbenější činnost. jestli to bude mít ty avizované vlastnosti (o těch 38% camo ale pochybuju), tak je to instabuy :) hraju dost na camo a schovávání i medka. no a hevieky moc nehraju.
    DOVE
    DOVE --- ---
    DOVE: blby je, ze ted mam amx 13 57F a kupovat si to samy o tier vejs je trochu na hlavu...jeden cas byla takova akce "tank na protiucet"...to by mohli delat castej, pak bych nevahal.
    DOVE
    DOVE --- ---
    PRAASHEK: hm, tyhle prcatka hraju rad...sice trochu delsi reload, ale laka me to.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    JAKUBMOKRIS: Přiběhl jsem tam rovnou ze sněžky a před dveřma tý hospody našel pytel trávy, takže to asi celkem souhlasí :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BIO23: Pust si pisnicku

Řezník - Pořád Jenom Hate (OFFICIAL VIDEO)
    https://www.youtube.com/watch?v=g0a80eYHrhg
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KORKMAZ: Mas recht byl to jen for...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    typičo i tady se jedou hejty?
    vopruz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam