• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    EMPERROR: ted bude prave zmena v patchi 9.20.1:)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SOLNAKAR: Tuším, že včera nebo zítra, nebo tak nějak, mám přesně 6 měsíců výročí od poslední bitvy. Ale já se k tomu nejspíš vrátím, chtěl bych časem dojet T-55A - snad mi to mezitím nezmění :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    EMPERROR: Mimo ranked to jde. Sice občas nadávám, co za boty/retardy mi zas mm nadělil, ale jinak to jde. A ať jen nekecám:

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: no asi musíš víc zaplatit abys měl lepší los :-)
    REPA
    REPA --- ---
    Jo nejvetsi sranda je ze jen jediny Vometak ma stesti na tymy:)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ZPC: dal jsem každý týden 3 hvězdu, víc mi to fakt nešlo, díky tomu jejich zjednodušení jsem teď i v 2 lize takže já jsem s nima spokojenej, asi máme každej jiný štěstí na týmy :-)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Chlapci, moc mě to neláká po půl roce zapnout, když to slyším xD
    REPA
    REPA --- ---
    ZPC: ja to dojedu na druhy rank at mam aspon 300 bonu a prcat
    ZPC
    ZPC --- ---
    dal jsem včera poslední šanci hodnocenejm bitvám. řada deseti proher, kdy mi je k hov*u to, že jsem pak v hodnocení na topu s předstihem 2k dmg nebo 250+ bodů XP nad druhým v teamu. Hrozný, hrozný, hrozný ... smích, pláč, prosby, guidance týmu, modlitby, hinty, nadávky, teamwork ... nic z toho nepomohlo ...

Tímto jsem s těma s*ačkama skončil, budu radši jezdit pro radost a vydělávat si nějaký kredity...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Mám vyřídit pozdravy od Katcaka, potkal jsem ho v lodích. :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zkuste hrát v okně :) minimálně všechny problémy s alt+tabováním odpadnou
    RALI
    RALI --- ---
    EMPERROR: nic noveho jsem neinstaloval, zaclo to po nejakym patchi a je jedno zda mam pusteny TS, VLC nebo ne, ani mody uz nepouzivam...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: Hehe, fakt je, ze kuzel mam zapnutej skoro vzdycky :)) taky uz me napadlo, ze to bude tim, ale kuzel je vic nez wot
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Jo, mě taky. Po každém patchy vypadá první spuštění, jako když to má padnout.

RALI: Nicméně k tomu, co píšeš, mám něco ze své zahrádky. Spuštění tanků mi vždy (určitě přes rok) shodí VLC Portable - WoT nejspíš používá nějaké shodné prostředky - nějaký codec, overlay, co já vím... mohlo by to mít něco společného. Neistaloval jsi nějaký přehrávač, movie editor, jiný soft?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RALI: To mi nedela, ale uz delsi dobu se mi po spusteni hodi na pozadi a vidim jen plochu :)
    RALI
    RALI --- ---
    kdyz uz tu resite problemy s padanim hry, tak bch se zeptal, zda nekomu stejne jako me nezcerna obrazovka pod hrou. Zapnu wot a pri preskakovani mezi okny alt+tab je vsude jinde cerno a po vypnuti wot to zustane cerny. jakoby tam byla jeste dalsi barevna vrstva, protoze na okna otevrena, treba TS normalne najedu, ale nevidim. jediny co je videt, je spodni vyjizdeci lista, start, spusteny aplika atd a to je jediny v cem se da fungovat, takze alespon jde odhlasita a prihlasit a pak uz je to v pohode :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Sneak Peek: October Specials | General News | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/sneak-peek-october-2017/

19–31 October: Do you want something fresh and exciting from the premium arsenal? Take one of your premium vehicles gathering dust in the dark corner of your garage, return in to the store, and get a discount for the new machine!

no tak to jsem zvědavý, jak tohle bude probíhat. např. jestli dostanu zlato za kamufláž, když ten vehikl vrátím... a taky jak bude ta sleva vypočítaná
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Já se na hodnocené bitvy vykašlal. Když jsem zjistil, že to udělali ještě těžší, tak to pro mě nemá cenu. Obvzvlášť, když za prohru nedostaneš nic.
    REPA
    REPA --- ---
    ZPC: ja to prcam bo je to o nervy. na druhou hvezdu jsem se splhal pres 4 hodiny hrani a za to mi to nestoji. nejvic dokaze nasrat, kdyz borec, dle statistik totalni lopata, si to tam dava jak nejvetsi fialka. 4x po sobe jsem v E50M neprostrelil zezadu Sheridan, takze to byla pro me psoledni kapka:)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SOLNAKAR: a dodatek, random se mi včera celkem vyplatil

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam