• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: Ano to je krasny, mluvil jsi, z meho pohledu, o dost rare situaci, ale to je fuk. Ja mluvil o oneshotech temer plnejch medek nebo uplne plnejch lightech. Coz momentalne fakt temer nejde :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a co je prdel - ramnul jsem zrovna teď v A-44 enemáckou M44, zůstalo mu asi 6HP a opodál stojící artyna (lorraine 155 50) to do mě nasolila za pár hpček ale tu M44 zhasla :) přesně o čem jsem mluvil. a mám tak další "lucky" award
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: Tak to gratulki asi? :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: udělal jsem si nedávno Mko na GWTigrovi, tak vim, ne? :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: Tak dorazky, ty jsou jasny, tak nemluvim o tom ze se na tebe riti nejakej 200hp nachcanek :D

Ted se daj parat jenom vylozene papirovy tanky, grille 15 apod :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: ale smázneš :) stačí, že má třeba jenom pár hpček a je po něm. viděl jsem to mockrát
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: Ty uz jsi artyny dlouho nehral co :D

Driv to slo, ve stylu kdyz se kaci pes, litaj rizky smaznout kvuli killu i nekoho vlastniho :) ale ted? Za dve ste jen tak nekoho nesmaznes.

Ale jako jo mechanika celkove je lepsi, jenom by mohli jeste zrusit to omezeni ze muze bejt jenom jedna arty v cete, to js imho diskriminacni. Kdyz muzou bejt tri heavy/med/light/td a splupracovat proc ne arty omg. :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: naopak když už jsou nepřátelé blízko tebe, tak je enemy artie vezme právě s tebou :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: Jn a kdyz je to v prdeli a valej se na tebe tri tanky tak uz se muzes jit jenom topit pac sance, ze by jsi vzal jednoho sebou je ted nulova.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Teda me artyny po upravach prijdou lepsi, nez pred tim. Oneshot uz je hodne vzacnej jev a stun mechanika ma neco do sebe. Chce to hrat jinak, nez pred tim. Jako opravdu support vehicle, tzn mydlim to tam, kde se tym zrovna nemuze pohnout z mista a to funguje. Za me je predelali rozhodne k lepsimu :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: Ty jsou zabity.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: když je na mapě voda, tak vždycky tam - nejdřív umýt
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: mno myší dáš ten oválek na tank a mačkáš... artyny se hrajou furt stejně..:-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JOHN_LENON: Ne :D Ale rikal, ze letos se nechysta zadna velka vec (loni svedi, predloni cs tanky atp), takze to tipuje na ty mapy :)

viz
    World of Tanks || NEW GRAPHICS - HD MAPS in 4K
    https://www.youtube.com/watch?v=863tyJf0u5E
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    FRK_R23: ale neřek na který Vánoce, co. :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JOHN_LENON: Ne, podle Quickybabyho by to melo bejt k vanocum. Tak uvidime :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Hele, je někde nějaká informace, kdy by měly jít ty HD mapy do ostrýho provozu?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    DOVE: to ja taky a musim rict ze jsem jak v jirikove videni zas :D kde se co macka, kam se ma s cim jezdit... kde se co probiji omfg
    DOVE
    DOVE --- ---
    von uz to dlouho nehral :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    trosku se ztracim v tom, jakou posadku chce mit kde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam