• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    když "vyřešili" můj problém (vytvořil jsem ticket), že jsem nedostal StuGIV tím, že si musím recruitnout všechny ženský co jsou taky výhrou z mise a i když jsem se ubezpečoval, jestli je to opravdu nutné a že se mi to nezdá, protože jsem v testserveru ten tank obdržel aniž jsem si posádku vzal, samozřejmě to nefungovalo (což mě nasralo, protože jsem si je chtěl dát do tanku, který budu mít tak za měsíc) a tak jsem vytvořil druhý ticket, tak mi odepsali (po dvou dnech):

Hello praashek,

Thank you for contacting customer service.

Due to an unforeseen technical issue we have had to remove the in game personal missions for the time being.

As such you will notice that the campaign icon is greyed out in game and will not be able to be selected or completed.

We are currently working on resolving this issue and once we have resolved all the technical issue we will update the following news article:

Wargaming.net Customer Service Center
    https://eu.wargaming.net/support/news/291

Due to not requiring any more information from your side we have set this ticket as closed.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    se spustila hra zrovna když se převlíkal :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FRK_R23: :D :D :D

Já věřím, že má trenky a doma přetopeno :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: Dite v supliku jeste budiz, ale proc je ten chlap nahatej tyve? :)

Uz jsem si s malou parkrat taky zahral a trochu me desi, jak se smeje, kdyz neco vybouchne... :)))
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FRK_R23: Parenting - tier XI!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    dzysis :D

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: :-))
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: no tak to snad radši zůstanu bez klanu, zatím mne to nijak neomezuje
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: Moje taky ne. Ploviny hlavni divize neni:-))
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    BOBO78Z: no tvl, na tebe jsem čekal :-)
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    VOMETAK: neboj já ti to naučím hrát :-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: myslíš, že by mě vzali? vždyť moje WN8 není ani průměrná
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: mno myslim že vo to strach nemám..:-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: no tak ať si ho reservujou pro pořádný hráče, tam já bych se nedostal :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    pomlčky maj rozhodně místo!
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    VOMETAK: Jooo, to je jasný. Ale znáš to, tady přijde pár aktivních k dalším aktivním a hned to jde samo...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ABSURD: no tak přesně tohle po mě chtěli v Bore, i velitele ze mě udělali, ale na tohle já taky moc nejsem abych něco organizoval, já si rád cokoliv zahraju, ale musí to někdo odvelet a založit, ale když někdo něco založí a ty 20 minut čekáš, 35 lidí online a ty stále čekáš na 2-3 lidi, tak prostě z klanu odejdeš, protože čety můžeš hrát i bez klanu
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    VOMETAK: U nás jsou potřeba lidi co se budou o klanovou aktivitu starat. Já na to nemám moc čas...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ABSURD: v BORE nějak utichla klanová aktivita :-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    VOMETAK: Co to? Bore už vás nebaví? Stále mám pro vás kluky z nyxu místo;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam