• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BIO23
    BIO23 --- ---
    jo, těch mám nejvíc.... ale je to dojeb. A když už jsem 1x za 20 her na topu, tak mám team takovejch retaedů, že prohrajem přinejlepším 3:15
    REPA
    REPA --- ---
    BIO23: hraj devitky:)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    už mě pěkně sere MM - když si vemu VI. , jedu vždycky proti VIII. Když vemu VIII. jedu proti X. a když si vemu X. jede se komplet desítková bitva
    HANZS
    HANZS --- ---
    SOLNAKAR: Jojo, je to pěkná vyžíračka toho Leviatana na koci - přesně jak píšeš.
    A jak říkáš, ten popis misí - kolikrát nechápu, co vlastně mám dělat.
    RALI
    RALI --- ---
    DOVE: to uz je uplna pakarna, odhalit a nasvitit jsou uplne jiny veci :)
    DOVE
    DOVE --- ---
    FRK_R23: ted nevim jak je to ve primo hre, tohle je z CZ patchnotes:

"Odhalujte nepřátelská vozidla a umožněte svým spojencům, aby způsobili minimálně 2 500 HP poškození vozidlům, která jste odhalili"

to me zni pomerne jednoznacne, jako cista spot dmg, jak to doopravdy je to netusim :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    vytváření ticketů mě neba. vsadím se, že mi napíšou nějakou pičovinu, která, jak se nakonec ukáže, nebude pravda - jak se mi stalo naposled.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Tady to resej, bud bug, nebo se nepocita track atp... tezko rict, muzes dat ticket

T28 Concept LT-14 bugged? - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/527939-t28-concept-lt-14-bugged/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    právěže by to mělo být jedno, pokud by to mělo být jenom nasvícením, tak by to tam muselo být uvedeno. posledních cca 120HPs se tam připsalo až po smrti, ale pořád se to tam započítává, tak co je?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOVE: To by melo bejt jedno, ne?
    DOVE
    DOVE --- ---
    PRAASHEK: napada me jestli v tom nemas i track dmg a pocita se jen dmg z nasviceni?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak nevim - podmínky jsem splnil a nic. jestli tam mají bug, tak abych se nesnažil jak magor a radši šel dělat jiné mise...

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    HANZS: předělaný popisy misí jsou úplně napikaču. Je to naprosto nepřehledný a často mám problém pochopit, co mám dělat.
    Taky ve chvíli, kdy jsem viděl, že většina misí je "zab leviathana + něco dalšího", jsem se na to vysral. Už první týden bylo vyžírání leviathana voser kvůli misi zab ho 10x, ale teď to bude 3x horší. Věčně je leviathan na 1000hp a nikdo do nej nestřílí.
    HANZS
    HANZS --- ---
    Hrajete někdo ten haloween speciál?
    Dostal jsem medaili vykoupení - prý za splněné všechny týdenní mise a mise na celé trvání akce.
    Přitom všechno splněné teda nemám např. 3 killy sekundárem a tak... takže to nějak nechápu.
    Nechápu proč to dělají tak složitý...
    REPA
    REPA --- ---
    zdar borci, kdyby se nekdo z vas nudil, tak bych potreboval pomoc v plutonku. nastrilet 8000dmg a dalsi mise myslim udela 8 killu nebo tak nejak. repaNYX ve hre. dik
    E_D
    E_D --- ---
    PRAASHEK: ono když mrkneš na graf, tak ma narust 13. října WN8 45000 a to proste nechápu :) imho slušná chyba
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    GL_ST0RM: dnes
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    muzete mi prosim nekdo z vas napsat, kdy jste naposledy hrali poustni reku, malinovku? ja asi pred mesicem, ehm, mozna dyl, uz si to proste nepamatuju. Ale Plzen, Pariz, Himl sem mel dneska aspon 3x kazdou...ano hraju laty...
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    E_D: ze by chyba wot-life?

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no sice dobrý, ale
    Ø Tier 1,68 :) (jestli teda chápu dobře, že overall average tier played je 1,68)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam