• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    Otázka do pléna - jak střílet na Jezevce?? Vana to jistí, ale fakt se mi nechce k němu přibližovat zepředu tak, že mu uvidim na vanu.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SOLNAKAR: Určitě ne špatný, na UK TD jsem posádce dával vždy dřív opravy, než camo...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Otázka do pléna: co za equip na jezevce?
    Zatím jsem tam hodil ventilačku a nabiják, ale nejsem si jistý 3. slotem. Než přídu na něco lepšího jsem tam vrznul bednu s nářadím a vzhedem k tomu, že se dá říct, že co zásah to detrack, to nevypadá jako špatný nápad.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SICKBOY4000: můžeš to při akci použít na výměnu za jiný premiák = sleva na goldech...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PRAASHEK: ze jo? a ja si rikal jak muzu na premiaku prodelat kredity
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Já mám trochu obavy, aby tu E25 po tomhle sell outu nenerfli.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    ABSURD: A protože většinou jsou to vemena, tak mam pořád co farmit...
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: Naopak mi připadá že, pro t8 tanky se tim mm zlepšuje. Už nejsem jen v t 10 bitvách, ale občas se dostanu na top, s tim že podemnou je 4-5 e25:-)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    E_D: "Ja ji koupil a za mě super tank." Jasně, jak tu všichni píšou, je OP jak prase, ale jen když víš co děláš.
    Trochu prasárna je, že WG přisypáním hromady dalších věcí nafoukne balík, ve kterým notoricky známý OP stroj prodává, čímž dojí hráče, z nichž většina s tím zahraje kulový.
    Je tu ale větší problém, který má většina hráčů s prodejem E25. Jeden schopný hráč s takhle OP strojem dost dokáže zkurvit hru. E25 má omezený MM na 7-8 a když si ho nakoupí hromada hráčů ( i když většinou úplných jantarů), tak se nějaký čas prakticky nedá hrát s tanky, který se můžou dostat do bitvy na těhle tierech (tj. 5-8). Čím míň lidí na těch tierech hraje něco jiného než E25, tím horší ta situace na těch tierech pochopitelně je.
    Zároveň si tím serou do huby, když říkají, že pro správnou funkčnost MM se chtějí zbavit všech tanků s omezeným MM a pak prodávají něco, co MM totálně rozbíjí.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: T28 Concept nemá kredit bonus jako premiák
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    E_D: taky mi přišlo, ze to bylo skoro "zadarmo"

jako lákalo by mě vyzkoušet si, jak se s tím hraje, ale nakonec jsem nekoupila (příčí se mi podporovat wg ohledně takových tanků plus mě zrovna dva dny předtím vytočila neochota zákaznické podpory ...no a navíc bych určitě byla to rajče, co to s tím neumí :D)
    E_D
    E_D --- ---
    JOHN_LENON: zas takova darda to neni :) byla za 1250,- tusim a bylo k tomu 6,5k goldu. 7,5 goldu stoji 675,-.. K E25 ještě byly nějaky osobní zálohy + místo v garáži. Takze nakonec ciste vysla cca na 550-600,-. Ja ji koupil a za mě super tank. camo má asi nej ze hry. Posádce jsem dal jako první velitelovi 6. smysl a ostatním camo. Ted celou posadku davam na brothers in arm. Na tanku maskovacka, bino a ventilace. Má to camo jak zadnej jinak tank u me v garazi i lepší jak švédský TDečka. Gun je hodně slušnej a mě se s ni velmi daří a i hodně vydělává pokud nejseš v T8 bitvě kde palíš goldy. Rozhodně toho kupu nelituju :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Se musim teď smát, jak všichni nakoupili tu E25 za takovou dardu a z hrůzou zjistili, že to neni zase tak jednoduchej tank na hraní. Včera jsem jí jezdil a vedle mě většinou další dvě rajčata, který jsou si schopný postavit před osmičkovou heavynu a pak nadávaj, že je to tank na hovno. :)))

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: tvl máš rechta asi... kde jsou ty časy kdy desítka stála 180k ZK mno tak aspon devítku do topu... kurva to zas bude prachu za goldy
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: 300k bych řek stačit nebude. Nekoukal jsem na to detailně, ale jen tX bude za 200-250k, tIX tak za 140-180k a to nepočítám moduly, který jsou potřeba po cestě. Takže i kdybys měl vyjetejch dopředu těch 62k na t7, tak budeš na tX potřebovat minimálně 400-500k.
    Pro srovnání minimální cesta z T32 na E5 je 444 900 (plný výzkum 668 100) a vše co nově přidávali zatím bylo spíš dražší.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Mam 300k volnejch to by mohlo bejt na tu frantickou desitku...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    A gift for your loyalty | General News | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/thx-everyone/

takže kdo máte ještě nepřiřazenou ženckou, co byla naposled darem jako kompenzace za kdovícovšechno, tak je potřeba ji reclaimnout ještě před patchem. psali to v učitelských novinách.

a druhá věc - bonus kód
    T4NKYOU

1 day of Premium Account
    3 Personal Reserves: +50% XP for 2 hours
    3 Personal Reserves: +100% Crew XP for 2 hours
    3 Personal Reserves: +100% Free XP for 2 hours
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SOLNAKAR: Ha, to se asi lognu...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Zítra 9.21 proč mám pocit, že vím jak bude vypadat MM na tX: