• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    BIO23: dá se koupit 3,11,25, a více tak jak jsi mohl koupit 4?
    BIO23
    BIO23 --- ---
    JOHN_LENON: jo
    já koupil 4 bedýnky a vypadla mi jedna posraná britská IV., pár zlatek, 4dny premiaku, nejaký kredity a ozdoby....
    hrozně jsem chtě lorku nebo skorpiona....dostal jsem piču. vymrdanci
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JOHN_LENON: taky muzes dostat 0 tier 8 premiaku ze 75 beden jak se rika na netu takze fakt to neni efektivni zpusob jak se dostat k tanku.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    JOHN_LENON: Jj ale je to o náhodě někdo to dostane ze 1 někdo za 3 a ja ani za 4 . Takže pokud chceš premiak raději si ho kup normálně , to je tutovka
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    jak to funguje, kdyz si koupim tu bednu? ten premiak, pokud ho dostanete, vypadne kdyz se ta bedna otevre? nebo?
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Ať se type59 rozdává jak chce , uz ke to jen normální pomalá plecka stejne jako m6e. Takže kdo chce vyhazovat prachy klidně muže . Ale scorpion je best..
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PRAASHEK: navíc je to jediný den mezi 17.03.2018 a 19.03.2018, takže asi kvůli tomu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PALLANDO: ano - je to poslední den, kdy můžeš naverbovat tu ženskou posádku
    PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    TIGERLOVER: Díkec. Je ten datum něčím specifický?
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PALLANDO: 18.3.2018
    PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    Nevíte, do kdy je nutné naverbovat ty ženské členy posádek, co jsou teď za odměnu?
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Chtěl jsem si koupit 3 dárečky moderní Vánoce a nejde to. Nejde to i ostatním? Nejde mi to od včerejška. "Promiňte, něco se pokazilo."
    REPA
    REPA --- ---
    celkem haluzova hra:)
    Victory!
    Battle: Cliff
    Vehicles: E 75
    Experience received: 2 445
    Bonds received: 4
    Credits earned: 99 250
    Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Steel Wall, Pascucci's Medal, Crucial Contribution, Brothers in Arms, Mastery Badge: "Ace Tanker"
    Mission completed! Reward: Added: New Year present (x1)

ABSURD
    ABSURD --- ---
    Poslední tank posledním nábojem:-)

SPM
    SPM --- ---
    FRK_R23: Hmm, těžko říct... VDSL. Jako ne že bych si o tý technologii nemyslel jenom to nejhorší, ale jinde problém nepozoruju; mám tu otevřených x spojení na furt a nikdy žádný nespadlo. Takže minimálně last mile se zdá v pohodě. A zase mi přijde, že kdyby byl problém teda někde dál, tak těch lidí, co bude řvát, bude poměrně hodně...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SPM: To bude asi tvym ISP. Nic takovyho jsem nepozoroval. Jedu pres UPC
    SPM
    SPM --- ---
    Jsem to po dlouhé době zapnul a nějak zápasím s tím, že mi to timeoutuje... po čas bitvy se najednou ztratí připojení, asi minutu trvá, než si to uvědomí, pak to spadne do loginu. Takhle to udělá několikrát po sobě a pak to třeba nějakou dobu zase funguje normálně. Internet mi přijde, že problémy jinak nemá, mody tam žádný nemám, zkoušel jsem to i odinstalovat a nainstalovat, furt stejný... stává se to ještě někomu nebo jsem fakt výjimka?
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Teď jim spadnul shop :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: škorpion G je v shopu každý dva měsíce :) a pokud nebyl ve vánočním kalendáři, tak určitě bude
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SOLNAKAR: 3 bedny, jednou 11 a 2x 3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam