• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BIO23
    BIO23 --- ---
    E_D: tak to ti se značnou závistí blahopřeju
    E_D
    E_D --- ---
    ja zkusil 25, beden, pak dalsich 25 a nakonec jsem se rozhoupal a vzal jeste 75 beden..
    Jako dal jsem do toho 4500,- coz je fakt mazec, ale min 2 roky imho nemusim dat ani korunu :)

- mam z darecku 69 000 goldů což v premium shopu vyjde co tak koukam na cca 5600,-
    - cca 60 dni premiaku mi přibylo
    - přibylo mi 20 mist v garazi
    - ve stříbrnejch mi to hodilo cca 9mil
    - mam komplet vanočni vyzdobu uroven 10 a mužu si přehazovat ozdoby podle narodu abych dostval bonusy protoze jich mam ranec
    4 x Tier 4ka premiak (Pz.Kpfw. B2 740, T29, T-28 s F-30 a AC 1 Sentinel) k tomu premiacky na 8 tieru T26E5, Lorku 40t, Type 59

oční premiovej učet je za 24k goldu tzn mam cca skoro na 3 roky :D
    takže když vemu i kdyby 2 roky protože nejaky goldy použiju i na neco jinyho tak mi to vychazi 187,- korun na měsíc premáku :)

Za mě se to podařilo slusně :)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ABSURD: myslím že ne , pokud je v nabídce, tak jen za cash
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Ale zas je fakt že mam z těch beden dost goldů na t8 prem tank. Když se objeví třeba škorp, bude se dát koupit v ingame obchodu za goldy?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    DOVE: ty mam taky a k tomu t28 f3.-)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    VOMETAK: preeesnee. 75 beden. Nula t8 premiaku. Na druhou stranu 30k goldu 30dni premia a nejaky 3m creditu a t4 premka k pice... jen diky goldu mi to neprislo jako zas tak strasny.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DOVE: ou
    DOVE
    DOVE --- ---
    no, a ze me je ted sealclubber, z deviti beden mam AC Sentinel a PzB2 :/
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOMETAK: noaco. chtel jsem bejt vtipnej. ;)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JOHN_LENON: a já myslím, že jsi se v tom trochu ztratil
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOMETAK: myslim, že je dost smutný, když musí řešit svůj milostnej život na streamu.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SICKBOY4000: myslím že psal, že jeho milostný život letí k nebesům, což značí že si vytáhl hovno
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SICKBOY4000: nemám, jsem v práci :-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SICKBOY4000: a v cartmanově popisku se celkem jasně ukrylo jak dopadl
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SICKBOY4000: nemáš pravdu, Uanubis koupil na streamu 75 krabic a nedostal ani hovno, jen měl krásně protaženou hubu, jen díky té protažené hubě ten stream stál opravdu zato
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SICKBOY4000: já myslel spíš majonézu
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    KUTHNERSSON: neproběhlo to ale je ton jen s ozdobama, nečekejte tank
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    HULSE14 by měl být kód na krabičku, nevím, jestli to tu už neproběhlo :-) a nevím, jak dlouho to bude trvat :-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tak vzhledem k mému úspěchu, bych měl začít ty nápadnice odhánět koštětem...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FLAMBELLE: ja zagemblil po shlednuti QB kterej ze 75 beden vytahl 4x t8... ale muj milostnej zivot poleti do nebes zda se :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam