• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    DOVE
    DOVE --- ---
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Za mě dobrý, už ten test server vypadal luxusně a co jsem slyšel od kolegů z klanu, tak některým se slabšími sestavami to běží dokonce i líp, než současný klient. Takže jestli za něco WG ocenit, tak to bude patrně optimalizace.

A ještě se těším na tu změnu zvuků a hudby. Zvuky byly na testu parádní, slyšet, jak sviští projektily nebo jak se odrážejí od pancíře mělo úplně jiný kouzlo.

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ABSURD: no tvl potěš
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tohle jsem prostě musel stvořit:-D

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    pokud máte nainstalované world of warplanes - když si od 25. do 29. 12. zahrajete jednu hru, dostanete 1 den premia.

ale pokud to na disku nemáte, ta hra teď stojí tak za hovno, že to nemá cenu instalovat, pokud vyloženě netoužíte po premium dni navíc pro tanky :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak vesely vanoce damy a panove.)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ABSURD: už to tak vypadá. tahle, podle všeho, plečka, tam ma viset snad týden.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Takže v první řadě varování pro všechny, kteří jako já, bojují s místem na disku - ten test client má 3,5GB (2,2 GB když smažete obsah /updates).

Výsledek? Budu plakat a škemrat u mámy o nové PC. Mám o 800 horší hodnocení než QB ;)

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    taky nemám zrovna teda poslední hi end kompl a zdá se že... no esli nekecaj no

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    advent dneska končí ?
    takže když je tam dneska maus tak defender nebude ? :(((
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Pohoda, na ultra 15772. Celkem se na to těšim.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Zkusil jsem ten jejich test, a na ultra nastaveni mam ten jejich rating 7022 :) Mam dost plecku (i5, gtx660, 8gb ram), takze za me dobra prace v optimalizaci :) na ultra to vypada fakt dobre btw
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    EMPERROR: Tak to by uz tak dobry nebylo :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FELCARKILLER: tojo, debilové jsou schopní tomu buffnout pene, HPčka a zrušit preferenční MM...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: To by mohli buffnout penetraci u e25 :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Co vás čeká v roce 2018 | Hlavní novinky | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/2018-preview/

dva nové národy v příštím roce... ale fuj

a pánové vědátoři se podívají na zoubek zastaralým premiákům, to jsem zvědavý, co vymyslí. tlačítko "hysterický výkřik" nebo "rozviň svůj zen za 100 goldů"? takže posílí penetraci u IS-6 :)

Premium Vehicles With Preferential Matchmaking

We’re also looking into Premium tanks with preferential matchmaking. They often fail to compete on par against their researchable peers that underwent significant improvements. Standalone tweaks won’t solve the problem. That’s why we’re working on a complex solution to revitalize them without disturbing the game balance. We’ll discuss it in more detail when we have something solid to show you. It will take us more than a few months, but we all agree that a problem like that should be addressed without rushing.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    twle járo. ten random... to je peklo teda
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: No jak u koho ja vod BG dostavam za 350 a ja jim davam HE ckama imrvere 120 pres pasy nebo delo :-)))
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: Jop, WG se dušuje, jak nebude prodávat OP prémiaky, které nemůžou nerfnout, ale na vánoce to zjevně neplatí. Zrovna blackdog sice není zas tak moc OP, ale stejně je balancovanej, jako by byl tier 9, takže v porovnání s dnešníma t8 lightama je lepší.

Bruntál na něm jsou HE s pene 105, což je strašnej zabiják lightů.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BIO23: Tedy mysleno light pred nerfem lightu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam