• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SICKBOY4000: co by s tím měl Seznam dělat? Freemaily jsou dost anonymní a pokud tam nemáš nějaké rozumné zabezpečení (tj. ten telefon a případně 2. e-mail - což by ti pak tu schránku asi nesebrali), tak ani nemáš jak dokázat, že ten mail byl tvůj.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: nevim čoveče...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Teda nevím, co se musí zahrát s tou pětimetrovou hromadou hoven zvanou AMX 65t. 1255 base xp a jen 1. třída. S velkým gustem poletí z garáže.

Zato AMX M4 51 je jiná liga. První bitva 1150 base xp a 3. třída, ale celkem to chápu. Je to strašný monstrum.
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    konečně M

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ZPC: i tak díky
    ZPC
    ZPC --- ---
    DOVE: máš recht, ted koukám že se s tim vítězstvim svezly i další vánoční mise... díky...
    DOVE
    DOVE --- ---
    ZPC: no ja uz do toho cumim tak pul hodiny a zda se, ze to pridalo misi "vyhra na mape Vichrice" - odmena 10 krabicek
    ZPC
    ZPC --- ---
    kod: 538115745259T34108 = mise na výhru za 15 krabiček s ozdobama...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    WOJTYLA: čest tvojí práci pane. kloubouček.
    REPA
    REPA --- ---
    KORKMAZ: plati no, ale zadnou zenskou jsem tam teda jeste nevidel:))) Ja platil jen na tu charitu jinak neplatim
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Naštěstí telefonní číslo tam mám. Zrovna pár dní zpět mě přišla zpráva z nějaké stránky, o které už jsem ani nevěděl, že jim můj email unikl.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    WOJTYLA: Zabezpečeno. Sice mám mail poměrně safe, ale teď jsem lupnul token a tel. číslo i k WOT účtu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    čeknete si i vy zabezpečení

Největší Zmrd - KRÁDEŽ ÚČTU!!! - World of Tanks
    http://www.youtube.com/watch?v=1ev5hwlLuUU
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    REPA: On někdo platí za to, že sleduje někoho, jak si hraje? Pokud se v tom ale svlíká nějaká žába, tak to plně chápu ;-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: takže skill mu bral peníze na výzkum rakoviny!
    REPA
    REPA --- ---
    KORKMAZ: stream pro charitu. Borci streamujou a vsechny penize, ktere behem streamovani vyberou pak zaslou na projekt, ktery si vybrali. QB vybiral na vyzkum rakoviny a Skill na operaci asi dvouleteho kluka
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Co je to charity stream?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: To je.
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: aspon jde videt jaky je to kokot:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Protoze QB je orece velka hvezda kterej nepotrebuje aby ho nekdo hostoval a delal si na nem reklamu. Na QB prece koukaj vsichni :-DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam