• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MENTIST: chceme replay! :)
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    MENTIST: nebo tam skončí vometák :-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    MENTIST: krása, ten kousek :lituju toho, děkuji za takové veřejné vyznání :-)
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    HONZA_1980: doufam ze ne :-) sice nevim co to znamena ...
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    MENTIST: tak to skončíš u fuzera ve zmrdech :-)
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    Priznavam se ... zabil jsem ve vzteku jednoho Lighta z našeho teamu který me zablokoval a vytlacil aby si dal kill. Ano lituji toho ... .. az pozdeji jsem si vsim ze byl to Vometak z BORE.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Já třeba nevím, ale ten statement, co jsem četl od kvikyprcka níže, mě jenom ujistil, že ten unsub před půl rokem byl oprávněný... :)
    REPA
    REPA --- ---
    FELCARKILLER: netusim jak to funguje. kazdopadne poskytl dalsich 1000+ lidi co zacali sledovat QB a mohli tim prispet na charitu, coz je si myslim jen dobre. Nemyslim si, ze by zrovna Skill si musel honit triko nad tim, ze hostnul Qb stream. Sam rikal, ze QB vubec nehostuje, ale ze je to pro dobrou vec, proto to dela. Btw Skill sam delal jeste par dni pred QB charity stream. Treba se u nej QB inspiroval:)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    REPA: Takze na nem parazitoval ne? Nebo jak ziskavaj prachy streameri, podle poctu sledujicich nebo je to jinak nez jewtube?
    REPA
    REPA --- ---
    FELCARKILLER: skoncil svuj stream a jelikož videl ze qb streamuje pro dobrou vec tak hostoval jeho stream. Sledujici od skilla teda zacli sledovat qb a mohli zaslat nejakepenize na charitu. Skill nenapsal do chatu od qb nic a dostal ban
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Uplne nevim o co jde, on streamoval QBho stream, nebo jenom voxidoval v chatu?
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    PRAASHEK: jde prece jen o prachy, ze? :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD: to mi přijde velmi nemocné :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Někdo se tu před časem ptal, proč qb vyhodil skill4ltu ze streamu...

JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    SOLNAKAR: Souhlasím. Člověk co nemá zabezpečený mail, který je základ všeho, si vyloženě koleduje. Když mi ukradli Origin account, tak právě díky emailu jsem byl schopnej ve spolupráci s podporou to jednoduše pořešit. A na spoustu aplikací, účtů a podobně se dneska dá navázat Google Authenticator v telefonu, což zvedá úroveň zabezpečení na úroveň, která ještě pár let nazpět fungovala jen v corp. prostředí. A taky jsem donedávna neměl potvrzení přes sms u svého WG accountu, ale aspoň jsem tam měl unique heslo. BTW, pokud někdo používá stejný heslo na víc věcí, tak to je taky cesta do pekla. Aspoň minimálně ten email by měl mít svoje vlastní heslo, který člověk nikde jinde nepoužívá.

Ale tohle téma je starý, jako internet samotnej a stejně se lidi nikdy nepoučí. Já se snažím řídit easy pravidlem - když to jde zabezpečit líp, udělej to. A vcelku to funguje.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    SICKBOY4000: no pokud by mě poskytovatel emailu prudil pokaždé, když se přihlašuji z jiné IP (což je pokaždé, když vylezu z baráku), tak to bych u něj moc dlouho nezůstal.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SICKBOY4000: "uzivatel by mel potvrdit" - jak? Neexistuje jiný kontakt, kde by to potvrdil, takže jedině, že mu to zobrazíš, což je k ničemu, nebo dáš mail do té schránky samotné, kde to může ten přihlášený smazat. Jiné možnosti nemáš.
    Alfou a omegou toho zabezpečení je právě ten dvoufaktor, tj. je pro neznámé zařízení vyžaduješ potvrzení přes telefon (SMS/apka).
    Jako poskytovatel služby můžeš uživateli jen dát možnosti si účet zabezpečit a případně ho k tomu motivovat (např. centrum.cz z toho udělalo sadu úkolů, za které zvětšují schránku, ale bohužel to okořenili o zbytečné osobní údaje). WG, když zavedli to navázání telefonu, dávalo tuším 300g těm, co to udělali.
    Když je ale uživatel z bezpečnostního hledika ignorant, tak mu nepomůže ani svěcená voda, natož poskytovatel libovolné služby i při nejlepší vůli.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Až zas WG vyvěsí a hrdě se bude bít v prsa jak blokují boty, tak jim pošlu tohle: https://worldoftanks.eu/cs/community/accounts/532468309-_DZ_29_/

Jen se 112 má 7k bitev s průměrem DMG 400 a 40% WR.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SICKBOY4000: "hackne" != použije platné heslo. Takhle bych se já mohl dožadovat přístupu k tvojí schránce. Pokud nemám jediný důkaz, že ta schránka je/byla moje, tak mám smůlu. U placených služeb, se to snadno dá vyřešit podle údajů nezbytných pro fakturaci / příchozí platby. U free mailů nic takového není a pokud si nenastavíš nějaké další ověřitelné údaje, tak tě jejich podpora nemá jak identifikovat.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    hm. tak okradli uz i myho kámoše...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam