• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SOLNAKAR: a co za to je? nějaká spešl odměna? Nebo jen emblém ? :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    aha jo ok tak dobrý mel jsem pravdu už je to tady....
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dneska mám takovej ten den ve wot že se tak strašně daří až mám strach pustit další bitvu, že to bude zas uplně nahovno :-D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    IMPROVIZACE:
    - akce je psaná do 15.1.2018
    - komplet celou sadu, tj. všechny úrovně.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Tak 6za sebou je dobry zlo. Ma sli maximalne 3.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    - do kdy je mozny doplnit chybejici ozdoby?
    - je treba zkompletovat jen level5 a nebo komplet vsechno?
    REPA
    REPA --- ---
    lol tak jsem rozjel americkou linii a s Jumbem je dobra prdel s troll gunem
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: jop, můžeš si za 1440 úlomků vybrat, že chceš tradiční, level 5 a je to má být ozdoba na stromek, jenže ty jsou 4. Jen posranejch jelenů jsem dostal 6, ale svíčku ani jednu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: vždyt si mužeš přesně nastavit jako ozdobu chce, nikdy mi to netrvalo dyl než 3 pokusy...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Ehm z nich ze, pardon:)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SOLNAKAR: Jo jsem s nich trochu zklamanej, ale fun factor je s HE velikej:)) frantiky jedu taky a zatim mam taky sedmicku. Vcera jsem si btw konecne poridil tvp a ten me taky velice bavi:) tak rychlej buben je ulet:) diky za vanocni slebu na tier X wg:)) stala me 4,2 milionu kreditu:)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FRK_R23: Japonci jsou na to k ničemu, tam tě odingá jen něco z dálky a když nestihne soupeř přebít. Jinak jak někdo vidí jponce, tak láduje vitamín G, nejlíp HEAT. Sice je to tlustý pancíř, ale všechno to jsou rovné kolmé plochy. Na toho frantíka (zatím) moc lidí goldy nebere a díky úhlu pancíře to celkem dingá i těch pár goldů co přiletí.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SOLNAKAR: Kvuli tyhle misi jsem rozjel japonsky heavy, ale zatim nic :) jsem na tier VII :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SOLNAKAR: Jinak AMX M4 51 doporučuju na ty HT mise, kde je potřeba nadingat N-násobky vlastních HP. Když se s tím nekempí, tak není problém nadingat 6k+, což je 3x jeho HP. Potrolí i děla jako Obj.268 nebo Prase.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    BIO23: tak jsem vypálil 12 000 úlomků při pokusu dostat poslední ozdobu ze sady tradičních vánoc a nic. Ze zoufalství jsem koupil dalších 11 bedýnek. U 10. už jsem se chystal srát atomový hřiby vzteky, ale 11. bedna to rozsekla. Ta chybějící ozdoba a Skorpion G jako bonus.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    BIO23: Já taky nedostal tank(3*11 + 1*3), což je voser, ale jinak to nevychází uplně zle... Je to skoro stejné, jako bys kupoval zlaťáky normálně, takže za mně no hard feelings. Navíc vánoční akce bonus 48% na expy i výdělky - thumbs up.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    VOMETAK: jsem se kokot nechal zlákat tvojím úspěchem, koupil jse ještě jednou ty krabky za 500 a vyhrál jsem totální PÍČU!!!
    kurvy, zkurvené, zajebané,lakomé

a já jsem debilní dement, že jsem jim na to 2x skočil
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tady ta bitvice ze včerejška... koukám že jsem i pekne nadingal :-)

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/4043786#karelia-fuzero-wz-111_model_5a

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: 907 mi teda sedi celkem nakonec. Mam ji rad. Ale jasny taky jsem rad ze ho mam pro ten pocit a doufam ze kdyz jo ma kde kdo ze ho buffnou.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: to já moc dobře vím, ale jen pro ten pocit:-)
    to je jako s 907 , než jsem jí dostal, těšil jsem se , teď bych jí klidně prodal :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam