• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    KORKMAZ: Joooo a na to vzpomínám . A44 s rychlopalnym delem co ma damage 90 ustrilela z boku Mause který nebyl schopen ji nasvitit. Bylo to velmi komické .
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Už ani nevím, proč jsem přestal hrát tanky...aha, už si vzpomínám...ono to asi bylo kvůli náhodným návalům vzteku, když obřím německým dělem cinknu na pár metrů lehký tank z boku a ten samý šmejd mě pak záhadně ustřílí přes půlku mapy dělem, co vypadá jak roura od komína nebo naopak hadice od pračky.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    DOVE: jo, jo, to je SUPER. Přemýšlel jsem, kam s tou šíleností a tohle je přeně ono. Díky.
    DOVE
    DOVE --- ---
    ABSURD: Eh, no...taky už mám hotovo, zde je prosím můj Sob 155 :/

REPA
    REPA --- ---
    co jineho rict nez jen: smula:)

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: bohužel tady jsou pak klíčový dobrý scouti/tanky co to nasvítěj a pámbu mě netrestej dobrá artyna...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FRK_R23: tohle je standardka. Ona je to obecně kokotina Erlenbergu a je jedno, jaký mod se jede. Pár tanků, které vyrazí na protější břeh prostě chcípne. Stejně tak pochcípou ti, co po vyčištění vlastní strany přejedou rovnou na druhý břeh.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    REPA: Kvuli tomuhle mam vypnutej ten assault mode. Nehratelny:)
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: vsichni dojedou k tomu severnimu mostu a pak co? no pak tam chicpnou pac je ostrelujou z kopecku kde jsou kryti enemaci a nasi jantari ne. samozrejme nemaji na co strilet, protoze jdou videt jen veze. pritom se da krasne najet na G1 a z toho kopecku to spotovat a strilet. jenze na to by museli mit ti jantari koule
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    REPA: Nevím, ale děje se to na více mapách. Tato debilita je stará jak WoT samo.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Quickybaby otec všech taktik? I když na týhle mapě tohle hrozně vždycky radil Akcido... :-)
    REPA
    REPA --- ---
    nevite ktera pica prisla s taktikou vsichni na jednu stranu a tam se nechame rozstrilet? deje se to pouze na teto mape

ABSURD
    ABSURD --- ---
    Joooooooooooooooooooooo rusací kamo v garáži hurááááá
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Penetration
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Jj, všechno nej, holoto! :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tak veselý velikonoce
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: camo za goldy už právě není fixované na tank. Proto jsem to řešil. Novoroční camo jsem dal na čufo a kamo z něj jsem nahodil na WZ-132-1
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: jo takhle, ty myslíš camo, které jde předělávat z tanku na tank. já tam mám klasické camo za goldy, které je fixované jenom na ten tank, takže to nepoznám, protože když se přepnu v exterior zpátky na camo, tak ho tam rovnou picne zpět. tak to máš teda pravdu
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: nejde o to, že by to nové vánoční kamo neměl, ale o to, že pokud měl nějaké kamo předtím, tak se ti to původní nedá do skladu, když použiješ ten hotový styl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam