• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Quickybaby otec všech taktik? I když na týhle mapě tohle hrozně vždycky radil Akcido... :-)
    REPA
    REPA --- ---
    nevite ktera pica prisla s taktikou vsichni na jednu stranu a tam se nechame rozstrilet? deje se to pouze na teto mape

ABSURD
    ABSURD --- ---
    Joooooooooooooooooooooo rusací kamo v garáži hurááááá
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Penetration
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Jj, všechno nej, holoto! :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tak veselý velikonoce
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: camo za goldy už právě není fixované na tank. Proto jsem to řešil. Novoroční camo jsem dal na čufo a kamo z něj jsem nahodil na WZ-132-1
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: jo takhle, ty myslíš camo, které jde předělávat z tanku na tank. já tam mám klasické camo za goldy, které je fixované jenom na ten tank, takže to nepoznám, protože když se přepnu v exterior zpátky na camo, tak ho tam rovnou picne zpět. tak to máš teda pravdu
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: nejde o to, že by to nové vánoční kamo neměl, ale o to, že pokud měl nějaké kamo předtím, tak se ti to původní nedá do skladu, když použiješ ten hotový styl.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: teď jsem to zkusil a normálně to jde - exterior>preset styles>chinese new year>close (nikoliv "apply and exit") a tank má vánoční camo :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: ještě bych doplnil, že když to dáte na tank, kde už kamo máte, tak vám ho to nedá do skladu. Je potřeba nejdřív kamo ručně sundat a pak nahodit celkový styl - původní kamo pak můžete přehodit někam jinam.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PRAASHEK: jeste nemec pz b2 nebo tak nejak...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    které ty čtverkové tanky je možné mít v gift boxu? t-28F3, ac-1 sentinel a ještěd něco?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CARTMAN: jj :) a každou můžeš to mít v jednu chvíli jenom na jednom tanku. jdou ale sundávat bez omezení
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PRAASHEK: a jeste k tomu jen na ty narody kterych se to tyka co? ale asi jo, je to logicky proc se vubec ptam :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: souhlas, číňani a rusaki mají tu camo fajn, ale ty další dvě jsou pěkně hnusný
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo a bacha - ty camufáge jde dát jenom na tier 8 premiáky a na tier 10 :) což je trochu oser celkem
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    00KUBAT: celý styly kamufláže + emblémy a nápisy. Já mám skoto hotovou čínu a rusáky, který jsou fakt pěkný. Tradiční a moderní mají jako camo pěkný hnus, ale z toho tradičního právě už taky mám většinu, takže ho zkusím dotáhnout, až budou další bedny.
    Sváteční operace 2018 začíná | Hlavní novinky | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/holiday-ops-2018-guide/#collections
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SOLNAKAR: a co za to je? nějaká spešl odměna? Nebo jen emblém ? :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    aha jo ok tak dobrý mel jsem pravdu už je to tady....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam