• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    SOLNAKAR: Takže z toho všeho vlastně vyhrál Skorpion
    SABELES
    SABELES --- ---

JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    to spíš to fv. to je sranda tank. dělo skvěle přesný
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    T-54 mod. 1 mám a nijak zvlášť mě nebaví, neřikam že je špatnej, ale znova bych ho nekoupil...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: Löwe má sice tak přesný kanon, že s ním vytrháváš veliteli chloupky z nosu (takže často za 0dmg ;)), ale má příšernou DPM (1668 - stejně špatnou má jen T34). Reload i s plně vybaveným a posádkou s BiA stáhnes jen někam k 9,5s a alfu máš 320 - děs běs.
    Patriot se kvůli tý malý alfě hraje hůř proti tX a Ravioli má hrozně náladový dělo.

Jinak pokud bych měl vybrat podle Korkmazových požadavků tak kvůli zhruba poloviční ceně by to byly medka (FV4202 nebo T-54 mod.). Kdyby byl ochotnej dát plnou palbu kolem 1k a počkat si, než bude zas v nabídce, tak se vyplatí ten Skorpion G nebo Defender. Oba jsou dobře hratelný i proti tX, který osmičky potkávají prakticky pořád, a neskutečně vydělávají. Skorpion G má nicméně dost nepoužitelnej setup posádky, takže není dobrej na výcvik.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: a chceš osmičkový tank? :) superpičing má pref matchmaking (tier 9 max), to je jednoznačné plus, má standard pene 192, s tím se dá žít a celkem dost vydrží.

revalorise je hodně podle individua, já bych si ho podruhé nekoupil :) vzal jsem ho v nějaké extrémní slevě a není to tank pro mě

teď zrovna je v prodeji T26E5 (patriot i nepatriot verze) a ten mi vypadl z vánočního balíčku a musím říct, že to je zábavný tank - supr pene, menší alfa, ale rychlá střelba, pohyblivej jak medko a fajn pancíř (hevium)

pokud se hráč nebrání light tankům, tak jasná volba je type 64 - spousta muziky za pár kaček

Lowe je sice drahý, ale pokud hraješ heavy, tak je fajn - nijak závratná alfa, ale přesný kanon a dobrá standard pene,

no a podle mě po posledních buffech bude velmi použitelnej i T-54 mod. 1 - ale v tomhle případě mě případně vyveďte z omylu, nehrál jsem, ale zdá se papírově velmi dobrej
    DOVE
    DOVE --- ---
    SICKBOY4000: Však jo, ja to s tou T-34-3 taky nemyslel jako naky doporuceni.
    DOVE
    DOVE --- ---
    SICKBOY4000: Panther 8.8 nemám, ale taky se mi líbí. Při posledních nákupech jsem ho málem vzal, ale nakonec tam na mě zamrkala T-34-3 v HDčku s tim velkym dělem a koupil jsem místo něj jí :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    WOJTYLA:
    Preparing for the next patch! New Russian Tanks Incomming!
    https://www.youtube.com/watch?v=HT3AlkPrs80&t=0s
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ELDOUGO: ted sem ti rozepsal asi 4 verianty ruzný jak to je a pokaždý sem zjistil že to je píčovina - takže nevim... musim se podivat nák líp taky to nechápu asi :-D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    WOJTYLA: a teď pro nás blbečky prosím:
    co musim mít abych dostal něco jinýho a nemusel nic jezdit
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Ajaj kdyby jen t10....
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    čas koupit zase T-10tku a začít grindit XP .-D

Update 9.22: Rebalance of USSR Tech Tree – The Armored Patrol
    https://thearmoredpatrol.com/2018/01/11/update-9-22-rebalance-of-ussr-tech-tree/
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    FRK_R23: Jasně, takže prostě generální multiplikátor.

BIO23: "od 15. prosince do 15. ledna", sauce https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/holiday-ops-2018-guide/
    BIO23
    BIO23 --- ---
    nevíte jak dlouho ještě ty bonusy pujdou?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KORKMAZ: To jsou procentuelni bonusy k xp, kreditum a free xp
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    REPA: Svítí mi tam něco jako 36%, ale popravdě ani nevím, co to vlastně znamená. Lowe bych asi nechtěl. S německýma těžkýma jsem si už užil svý když jsem vyjížděl E100 a to jsem si ho ještě nekoupil.
    REPA
    REPA --- ---
    Muzes zkusit lolwe. Kanon fajn. Nekdy to i cinkne. Kdyz pustis ted jeste zalohy a pokud mas tradicni vánoce na 48% tak neni problem za dve hodky nabusit 2mega creditu
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Nad tim škorpíkem bych popřemýšlel, jelikož hraju hlavně němce a tim pádem si rád držím odstup. Přemýšlím, že začnu US střední, takže ani peršan by se neztratil.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Ale nejde to rici objektivně . Každému se hraje dobre s něčím jiným a záleží na mapě, teamu a atd. Takže je to vzdy loterie. Ja protože preferuji vice kreditu a rychlejší tank co nemusí střílet NIKDY goldy ani do desítek tak proto je to pro me jasná volba. Průměrná DMG na cca 1000 bitev je okolo 2T. Takže neutrpi ani WN a jde to celkem samo. Ale neříkám ze lowe , t34 FV3402 nemají své kouzlo. Ale je to jine hrani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam