• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FONTAN: replay?
    REPA
    REPA --- ---
    a ceska mutace
    Náhled aktualizace 9.22 – Revize technologického stromu SSSR | Hlavní novinky | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/922-ussr-tree-revision/
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WUT??

Clan Wars players,

From Jan. 15-28, we will test the following format changes:

Advances:
    Team sizes will be lowered to 10 versus 10
    Detachments can use up to 3 legionnaires
    Skirmishes:
    Tier VI and VIII detachments will have unlimited legionnaires. A clan member with the correct permission still needs to command the detachment.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: jojo "posloucháme naší komunitu a protže se vám nelíbil náš plán na změnu, tak jsme se rozhodli že od ní ustoupíme. Místo ní to změníme uplně stejně ale řekneme ti že je to jinak a dáme ti jinej tank" :-D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: zas si zařídili pořádný shitstorm prohlášením, že "množství negativních reakcí nemohli ignorovat" a stejně Obj.263 domrdají dle původního plánu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ELDOUGO: tady to QB cekem dobře vysvětluje

World of Tanks || 9.22 Soviet Tech Tree
    https://www.youtube.com/watch?v=1fnatuC8aaE
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Díky všem za analýzu trhu. Taky to vidím na Škorpíka. Ve hře mě totiž nehorázně sere a jelikož mám tradičně rad německý honiče, tak by mi mohl sednout
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    SOLNAKAR: Takže z toho všeho vlastně vyhrál Skorpion
    SABELES
    SABELES --- ---

JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    to spíš to fv. to je sranda tank. dělo skvěle přesný
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    T-54 mod. 1 mám a nijak zvlášť mě nebaví, neřikam že je špatnej, ale znova bych ho nekoupil...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: Löwe má sice tak přesný kanon, že s ním vytrháváš veliteli chloupky z nosu (takže často za 0dmg ;)), ale má příšernou DPM (1668 - stejně špatnou má jen T34). Reload i s plně vybaveným a posádkou s BiA stáhnes jen někam k 9,5s a alfu máš 320 - děs běs.
    Patriot se kvůli tý malý alfě hraje hůř proti tX a Ravioli má hrozně náladový dělo.

Jinak pokud bych měl vybrat podle Korkmazových požadavků tak kvůli zhruba poloviční ceně by to byly medka (FV4202 nebo T-54 mod.). Kdyby byl ochotnej dát plnou palbu kolem 1k a počkat si, než bude zas v nabídce, tak se vyplatí ten Skorpion G nebo Defender. Oba jsou dobře hratelný i proti tX, který osmičky potkávají prakticky pořád, a neskutečně vydělávají. Skorpion G má nicméně dost nepoužitelnej setup posádky, takže není dobrej na výcvik.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: a chceš osmičkový tank? :) superpičing má pref matchmaking (tier 9 max), to je jednoznačné plus, má standard pene 192, s tím se dá žít a celkem dost vydrží.

revalorise je hodně podle individua, já bych si ho podruhé nekoupil :) vzal jsem ho v nějaké extrémní slevě a není to tank pro mě

teď zrovna je v prodeji T26E5 (patriot i nepatriot verze) a ten mi vypadl z vánočního balíčku a musím říct, že to je zábavný tank - supr pene, menší alfa, ale rychlá střelba, pohyblivej jak medko a fajn pancíř (hevium)

pokud se hráč nebrání light tankům, tak jasná volba je type 64 - spousta muziky za pár kaček

Lowe je sice drahý, ale pokud hraješ heavy, tak je fajn - nijak závratná alfa, ale přesný kanon a dobrá standard pene,

no a podle mě po posledních buffech bude velmi použitelnej i T-54 mod. 1 - ale v tomhle případě mě případně vyveďte z omylu, nehrál jsem, ale zdá se papírově velmi dobrej
    DOVE
    DOVE --- ---
    SICKBOY4000: Však jo, ja to s tou T-34-3 taky nemyslel jako naky doporuceni.
    DOVE
    DOVE --- ---
    SICKBOY4000: Panther 8.8 nemám, ale taky se mi líbí. Při posledních nákupech jsem ho málem vzal, ale nakonec tam na mě zamrkala T-34-3 v HDčku s tim velkym dělem a koupil jsem místo něj jí :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    WOJTYLA:
    Preparing for the next patch! New Russian Tanks Incomming!
    https://www.youtube.com/watch?v=HT3AlkPrs80&t=0s
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ELDOUGO: ted sem ti rozepsal asi 4 verianty ruzný jak to je a pokaždý sem zjistil že to je píčovina - takže nevim... musim se podivat nák líp taky to nechápu asi :-D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    WOJTYLA: a teď pro nás blbečky prosím:
    co musim mít abych dostal něco jinýho a nemusel nic jezdit
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Ajaj kdyby jen t10....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam