• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kůl!

A very interesting mod – TheFalkonett’s UML (tank animations) – The Armored Patrol
    https://thearmoredpatrol.com/2018/01/16/a-very-interesting-mod-thefalkonetts-uml-tank-animations/
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Tak vitej :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Jses tu novej?:)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: Tak jsem zjistil, že z t8 medium mám s TVP nejvyšší WN8 (2859,68) :D Jezdil jsem to tuším se 100mm dělem z Konštrukty a téměř full gold (na flankování je to pomalý a čelně to bez goldů nemá penetraci, přičemž na snipování z dálky je lepší HEAT, který neztrácí pene jako APCR a v tomhle případě je minimální rozdíl v rychlosti střely a pene je na tom HEATu lepší a má i lepší přesnost).
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    IMPROVIZACE: využívej si co chceš, já napsal pokud si to pamatuju dobře jezdilo se to ze stock věží a ne top dělem, pokud chceš polemizovat co je a není top dělo, jdi si o tom polemizovat třeba do prde..
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VOMETAK: to ne.. ja mam jedinou znalost a to je to ze tank muze mit vic jak jeden top kanon.. tak promin ze sem vyuzil sanci tu znalost pouzit.)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    IMPROVIZACE: tak jen doufám, že tak jak dokážeš argumentovat, dokážeš i hrát WoT, pokud ano jistě jsi unicum player
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VOMETAK: no neni.. top kanony mas dva
    jeden 8,8mm a druhej 10,5mm
    pokud si samozrejme nemyslel ten ne top 8,8mm s kterym muzes mit depresi 12° ovsem ma pene jen 145.. v tom pripade si to napsal dobre ale me by tahle varianta jezdit nenapadla.)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    IMPROVIZACE: jo a stock věž, kurva tak je to asi to samé ne?
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: me ve finale bavila hodne. se stockovou vezi a 8,8 mm osmickovym kanonem.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VOMETAK: ze je lepsi jezdit s kanonem co neni top.)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    IMPROVIZACE: a co jsem napsal ?
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VOMETAK: tak top kanony sou dva.. de o to co uprednostnis..
    nejlepsi je stock vez a kanon s mensi alfou
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    KOUMAK:
    IMPROVIZACE: pokud si to dobře pamatuju bylo lepší to jezdit se stock věží a ne top kanonem, mělo to lepší depresy a větší DPM, nějak si nevybavím, že by to bylo o tolik horší než jiná 8 med
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    KOUMAK: chapu tvoji bolest.. akorat sem ji dojezdil
    ja ho jezdil s tim kanonem co ma 320 alfu aby ten tank mel aspon neco o trosku lepsi nez konkurence..
    jinak armor je jeden z mala problemu... je to liny, na medko to ma nizkej camo faktro, je to obrovsky a ma to nahovno depresi (tady je to lehce variablini.. ten kanon co ma 240 alfu ma lepsi depresi s horsi vezi a ten s 320 alfou ma lepsi depresi s lepsi vezi)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Me takhle iritovala ceskej tier V. Deset her, nula vyher. Pak jsem to prodal a preskakal za free xp:)
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    jedna povedená

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA,IMPROVIZACE: to vyprávějte mým 1 000 000 XP na tier 8 ligtech ;) Všechno, co zatím napíšou jsou "předběžné informace, které s můžou změnit".
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    SOLNAKAR:
    WOJTYLA:
    Náhled aktualizace 9.22 – Revize technologického stromu SSSR - Novinky a oznámení - World of Tanks official forum - Page 7
    http://forum.worldoftanks.eu/...chnologickeho-stromu-sssr/page__st__120__pid__15264878#entry15264878
    pokud máš vyzkoumané vozidlo IS-7, pak ti zkušenosti nahromaděné na T-10 zůstanou na T-10.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: myslim že ne... esli sem to dobře pochopil tak to popsali celkem srozumitelně jak to s expama bude... pokud máš vyzkoumanou IS7 zustanou ti expy na T10, pokud ne tak se ti přesunou na ten Obj 257 nebo jak se ta nová devítka jmenuje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam