• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PUGUSERES
    PUGUSERES --- ---
    KOUMAK: Počítám, že tehle nick/přezdívku máš od malička ??? :-)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KOUMAK: "hlavně hrej s radostí jako já..." ? Ty si ale skromný týpek :-)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    KORKMAZ: To asi hej. Jen jsem chtěl poukázat na to, ze již nic neni jak bývalo .samej novej tank, na konfigurace te starých pekne pečou a to nemluvím o plnění misi. Ty drive šly sami. Ale od te doby co upravili tiery v cetach je to pekelnej vopruz (aspon pro me) . Ty spotovaci mise jsou proste pekelne.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    JOHN_LENON: To se ale neštěstí nestává tak často
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: ehm. vtipný je, jak scorpion odloží tu podporu/držák laufu hned při rozjezdu a přitom se hlaveň uchycovala právě kvůli jízdě. a střelba z věžiček na M3Lee musí být po pár minutách značně iritující :)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    já nejradši hraju devítky...mívaj nej MM
    a z toho mám radost :DD
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Mě tak hra třeba hrozně baví když s kv2 plesknes německého rhm borsiga za 932... :) ...slovy jednoho klasika "a čau pipi"
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KOUMAK: ty vole to jsou ale vypráskané historky, to vydej knižně :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: Mas recht. :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: kdyžý spustíš hru, tak v "notifications centre" máš tuhle zprávu
    You have some unused rewards. Do not forget to activate them by the beginning of March!

a pod tím klikací tlačítko "To Rewards" - na to klikni a zobrazí se ti ty vánoční odměny, tedy slevy a ženský
    BIO23
    BIO23 --- ---
    musím říct, ta americká střední sedmička T20, je vynikající střeďák - pohyblivej,docela panceřovanej a s vynikajícím dělem z T29
    hrajou se pershing a paton na devítce podobně?
    REPA
    REPA --- ---
    pred bitvou jsem mel 94,94%, takze stacilo celkem malo

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    _HUNT3R_: Už jsem to tady kdysi říkal, ale Panther I byl kdysi super tank. To bylo ještě v počátcích této hry, kdy existovaly de facto jen dva plně udělané národy a z toho jen jeden to uměl z dálky a přesně v tomlde rybníčku bylo dobrý místo pro pantera.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    A WN rating je taky vo ničem . Stačí tank co ti sedne poradně nastrilet a jsi king. A ve finále muž proti muži te rozšířili cervenak. Jj herní svět neni fér
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Ja nevim , ale brecet nemá cenu senilních tanku je ve hře asi milion. Asi jste uz zapomněli na tanky typu Panther I a jemu podibne . Ted to jezdím a taky muzu brecet co je to za šrot . Su101m další a je jich moc a moc. Proste buď to chceš jezdit nebo ne. A nebi hraj pořad dokola s tim jedním a machruj tady ze screenama s Mkama.
    Proste je to hra. Tak hurá a Radujme se! A kdo se neraduje ať jde dal to je proste tak.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ABSURD: myslím, že diskuze na tohle téma už tu několikrát proběhla a není dobré se k tomu pořád dokola vracet, berte to tak, že každej má na tu hru a staty ostatních jinej názor :-)
    PETINY
    PETINY --- ---
    nechce někdo můj účet? 11500 bitev, 2200WN8, není to reroll. K WoT už se asi vracet nehodlám.
    Prémiový desítky z tažení (Obj907, M60, VK72001), prémiáky (T34, Mutz, T54 first prot., Type 64, Dicker max), spousta tX a tIX tanků, na všech 9-10 tancích posádky s min.3-5 skillama. Cca 700 goldů, bez premka.
    Kdyžtak do PM.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    HONZA_1980: červenej po 10k+ bitev je bot. AI není na takové úrovni, aby dokázal mít radost.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    ABSURD: a červenej je ten, co to hraje pro radost :-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Takže si to shrnem, fialky jsou honiči statů pro všechny co nejsou fialový. Zelený jsou honiči pro červený. Takže vlastně každej kdo neni červenej je honič statů, ať tvrdí co chce. A kdo tvrdí opak, ten kempí s t 50/51 v rohu mapy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam