• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    VOMETAK: OK .. beru .. tak to asi jen tak M nebude ...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    MENTIST: někde níž jsem nahrál M a měl jsem tam přes 8000 damage
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    Druha Třída prej ... a kurva ...

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mě dneska sral v jedné bitvě nějaký dement slneczko a nějaké číslo. fakt dlouho jsem se nesetkal s takovým kokotem. prostě si mě vyhlídl - on v indian pz. a já v skorpionovi. kdykoliv jsem se ocitl na deset metrů od něj, tak si vyjel ze své skrýše a začal mě vytlačovat před křoví, kde jsem byl. vždycky jsem vyjel, udělal kolečko. on se mezitím vrátil na svůj platz (kde byl celkem prd platnej) a pak zas vyjel mě vytlačovat. psal jsem, ať toho nechá asi třikrát. nic. párkrát napsal něco jako f... muslim, fuck you a podobně. hnus. jak to normálně nedělám, tak jsem mu prostě jednu napálil. vrátil mi to. já šel zas na místo, kde jsem mohl být k něčemu, on kousek ode mě zas kempil a sledoval, co dělám a zas mě šel (pošesté?) vytlačit. pak se konečně ale začalo něco dít (i v jeho mozku) a vyprdl se na to. ale jeho pohnutky mi nedochází. mám teda v xvn vybranou vatikánskou vlajku :) jestli si myslel, že to je muslimská země... nebo nadával někomu jinému - kdoví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: good job! :))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Po treti burve sem dostal ban na hodinu za teamkill :-)) tak to zkusim zejtra :-D
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a budeme mít dva tanky "Coming soon".

log:
    Coming soon destroyed Coming soon
    Coming soon drawned
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: náhodou jsem si uďál screenshot, abych porovnal pár věcí, tady je

REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: kolik je tam nutno expu z IS na IS-M?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    servery nestíhají (ale už jsem in)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    common test už se stahuje
    Update 9.22: Common Test | General News | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/update-922-ct/
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    WOJTYLA: A je to tady jako vzdy po velkém updatu tanku . WG potřebuje testovat, testovat a zase testovat. Protože na test server chodí čím dal tim méně lidi , tak se s tim serou i do ostré hry. To zas bude 3 dny sraček . Asi si dam pauzu. Výhra stejne stojí za hovno tak se raději trochu uklidnim a odpocinu od těch dementu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hmmmm

The first Common Test will come tomorrow, January 19th, at about 16:00 Moscow time.
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: no tři dny budou jezdit hráči a najezdej nákej počet bonu kterej se dá do společnýho koše... plácnu že všichni hráči najezdej 2 000 000 bonu za 3 dny... WG k tomu dá další 3 mio a v koši bude 5 mio bonu... a dle tech misí se bude jezdit tolik dní dokud tak budou náký bopny... macimálně dostaneš 250 bonu denně
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IMPROVIZACE: jo tak, já nepochopil nejdřív, proč se ten pool bude plnit, když pak budeš stejně dostávat 100+150 za mise, a ono jde o to, že se v určité chvíli vyčerpá. dík za nakopnutí :)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    PRAASHEK: 3 dny se bude generovat nejakej pool bonu..
    pricemz neni naprosto jasny kolik bonu se prida do toho poolu cim
    jediny co je tam za info ze kdyz bude vic hrat tak bude vic bonu v poolu
    tady samozrejme muze WG kecat a jen chtej treba nahnat co nejvic lidi do hry a delat treba nakej zatezovej test...

zajimavejsi sou dalsi dny kdy za splneni tech dvou misi co sou tam napsany ziskas bony
    tohle bude trvat neznamou dobu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: jsem to moc nepochopil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam