• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    PRAASHEK: S tou novou grafikou přijdou i nové zvuky. Které jsou btw parádní. To už nějak překlepeš do toho března :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    znáte nějaký zvukový mod, ve kterém jsou jiné zvuky, když dostáváte rány? už mě to pěkně sere :) chtěl bych něco míň ostrého, míň nepříjemného
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---

PETINY
    PETINY --- ---
    PRAASHEK: you will be investigated by ze internet polizei!
    REPA
    REPA --- ---
    po te vcerejsi bide aspon dnesni maly balzam na dusi.

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no já jsem byl naopak zvědavej, kdy a jak se to stalo. nakonec šlo o to, že jsem hodil třikrát blindshot do takové mezírky u šutrů, kde předtím vyčníval kus jeho T49 a já neměl nic jinýho na práci zrovna. a on se tam asi vrátil zrovna když jsem střílel. its a kind of magic and cheats
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Doufám, že jsi se mu pořádně vysmál. :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    asi se konečně trochu lepším
    macolar (24.1.2018 19:02:50) nice cheat where u shot me when i was not spotted. Good thing i recorded this incident.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Myslim ze doccitaj je bejvalej nyxák, ne?
    Zmatečná přesilovka - Divácký Replay (World of Tanks CZ)
    http://www.youtube.com/watch?v=4lZmF08Kt8k
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    T 44 100 dostane ještě buff? Paráda. S tím se hraje hodně dobře už teď.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    to mě víc ruší co chtěj udelat s T44-100 a sere me že jí nemám protože to bude sílene dobrej tank... dostane buff jak hovado...
    REPA
    REPA --- ---
    dnes je to obzvlast vypecene. 21 her a 4 vyhry. neskutecne co mi to dava za tymy, i kdyz musim priznat, ze jsem taky udelal par minel
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MENTIST: neni to medko je to heavyna a platí to jen když střílíš zkrz pásy... problém kterej to generuje se týká hráču který vedi jak tyhle vyhody toho tanku využít... yož 95% hráču tyhle hry neví... navíc stačí oa toho tanku popojet na víc než 100m a dává to dmg i krz pásy... klid...

(alůe jako těšim se na to - v reverznim sidescrapu je to v podstatě neprustřelný... :-D
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    cca od3 minuty
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    ... no vlastne ukazuje z test serveru co budem ve WG hre hrat ted . a jeto naprosto UNREAL tohle
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (a to tam mluví čtyrt hodiny jenom o tomhle??)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no já ho na CT zkoušel a a bylo jich tam šest v každém týmu a bylo to celkem slušný destruction derby, nějak jsem neměl pocit, že by to nešlo prostřelit :)
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    PRAASHEK: Nove 9 medko ruske . a strili do nej leopard1 10 medko ... a neprostreluje ho zboku bravo WG
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MENTIST: long story short? o co jde?
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam