• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PRAASHEK: Me třeba ta dnešní mise vůbec jednoduchá nepřišla. Průzkum vůbec nehraju, nemám nic rychlého a po nedávné akci na lehké tanky nemám šanci nikam dojet první a když už, tak zapomenu, že se mám jen dívat a omylem je třeba zabiju. Kdyby se válka hrála na to, kdo viděl nejvíc nepřátel, tak by tu poslední vyhrál úplně někdo jiný
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MAFIK: Krusne velehory! :)
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    FRK_R23: to jsou Krušné hory neasi
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    FRK_R23: tak když si seženeš dost vysokej jeřáb a zrovna ti vyjde počasí... :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Hodne se me libej ty Alpy v pozadi Plzne :))
    REPA
    REPA --- ---
    mrknete nekdo na stream zda to ted jede v 1080p a jede to v cajku nebo to dela picoviny, prosim. dik
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a po hodně dlouhé době nějaké změny, které vypadají jako něco, co hru zpříjemní a nestojí to goldy nebo real cash :)
    Čas map – zdokonalení návrhu úrovní pro HD mapy | Hlavní novinky | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/921-hd-maps/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: má prefenční matchmaking, vidí jenom tier 4, má fajn pancíř, má hovno penetraci na standard ammo :) a stojí pár korun, takže proč jezdit, pokud by ses měl nutit. ale ty mise jsou zas naprosto jednoduché, tak proč ne. ale každopádně T-34 85M je naprosto boží tank :) tohle je jenom speciál
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Co ten aktuální maratón - má smysl se obtěžovat kvůli tomu tanku? Naposledy jsem to nějak vytrpěl a ten T34 85M je celkem fajn stroj
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Dobra hra s nudnym koncem :)

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/4145758#tundra-koudelka-emil_i
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    myslíš jako moc velký masochismus je jezdit OP tank? hm...
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    BEDA00: skonči to dřív, než bude pozdě, to je moje rada :D

btw. je moc velkej sadomasochismus vyjet Ferdinanda z Tigra P? :D
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    ABSURD: začínám, zatím jen o spánek :D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    BEDA00: Vítej a pověz nám svůj příběh, o co všechno již tě stihla ta prokletá hra připravit. O nervy, peníze, přátele, rodinu, rozum?
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    EMPERROR: Přežils to ve zdraví? :D
    REPA
    REPA --- ---
    GL_ST0RM: pojd to zkusit ted
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    WOJTYLA: REPA: kdyz sem to zkousel u Repy minule, tak to drzelo +-6Mbit(viz rozsirena statistika videa) a imho to nestihal upload nebo encoder, u jinejch frajeru mi pri tomto bitrate jede i 1080p60 - Skill ma nastaveno 5Mbit pro 1080p60 a da se na to koukat uplne v pohode. 3-3,5Mbit musi byt pro 720p uplne cajk.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    TIGERLOVER: Můj první post v tomhle audítku (cca před 5 lety) byl "Siemka, jescem tu nowy." :D
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    GL_ST0RM: Ty jsi magor XD
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    BEDA00: Aimbot, goldy, T67, polska vlajka, sledovat WN8, pred kazdou hrou napsat do chatu "Siemka" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam