• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FRK_R23: Ale má otázka byla směrována na to, jestli musím udělat ještě něco jiného krom toho, co jsem udělal. Jestli bych měl kontaktovat podporu, i když jsem to možná vyřešil.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: Aha, to jsem nevedel
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FRK_R23: Ubisoft nabízí jen ten přes Google. WG účet mám přes mobil.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: Jde o i treba pres sms apod, smart foun neni podminkA
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FRK_R23: Na to potřebuješ mím mobil, se kterým to půjde. Bohužel. S tím jsem se spálil u WT a musel jsem to zrušit.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: ja trreba pouzivam to dvoufazovy overovani s google authenticatorem
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: ne, to už se stalo dávno, tak nějak od té doby, co jsem si toho začal všímat, takže někdy chvilku po mojí registraci

zato se mi zdá, že IS teď hraje jenom proti devítkám...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    to by šlo, druhá bitva ;)

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Žádám o radu. Nějakej zmrd se mě pokusil ukrást účet u Ubisoftu. Zjistil jsem to díky tomu, že se pokus změnit email, ale asi mu nedošlo, že to musí majitel účtu potvrdit v emailu. Díky tomu jsem zjistil, že se něco stalo. Heslo jsem změnil, email jsem změnil za nový. Je třeba udělat ještě něco víc?
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: mas nejaky problem s repou?:)))
    RALI
    RALI --- ---
    WOJTYLA: od sedmyho je to zabavna lajna, jen se to na 7 a 8t musi pekne kempit odzadu, od devitky je to spis zase jako s hevynou :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: já si dělal srandu jen že E50M je medko ne heavy a zábavný rozhodně je... akorát jakžtakž trpet přestaneš na 9 tieru:-)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    WOJTYLA: jen na hodinku. :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: se nedivim že seš frustrovanej když jeden medkovou linií na heavynu :-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JOHN_LENON: tohle na YT fakt házet nebudu:-)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    WOJTYLA: Nemůžeš to hodit na rouru? V práci se na replay nepodivám.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jako jás e tu nechlubim hraju to jak retard... ale myslim že tam je videt síla tech tanku ne myho skillu, aby si neko nemyslel že tu jaklo nekomu ukazuju jak má hrát :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    este jen rychle co dokáže ta nová devítka ruská... kalibr pod 122mm krz pásy vžýdycky dingne takže te patriot před nej klidně bokem...

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    no herle tak jsem zkusil udělat agresivní ukázku jak moc je ten tank dobrej i v rukácvh takovýho retarda jako sem já... ted dojetá bitva...

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JOHN_LENON: jojo je dobrá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam