• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Kdy dostanu ten valentýnskej tank a čokoládku? Dojezdil jsem už 8 žetonů, ale asi nic nepřišlo (pak se mi to kouslo a šel jsem spát). Zejtra jako valentýnku nebo až to skončí někdy o víkendu?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ELDOUGO: mě to dělalo, jenom když jsem vypínal počitač :-)
    E_D
    E_D --- ---
    ELDOUGO: THREAD STUCK IN DEVICE DRIVER - http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-3128638/fix-windows-thread-stuck-device-driver-error.html

nutno dohledat kterej driver to dela, ale pokud ti to pada jen pri hre tak bych zacal grafikou
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    Boys,co to je za ksindl ?
    Po pár minutách když spustím na ntb hru mi to takhle brutálně shodí. Čistá, nová instalace jak wotka tak počítač čerstvě obnovenej do továrního nastavení. Drivery aktuální ...

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    GL_ST0RM: Pekne to prodal :-D
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    jedna prohra s celebritou:)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    E_D: ja mam pocit, ze mi to začne házet horší MM hned, jak to zapnu.
    E_D
    E_D --- ---
    mate taky pocit ze kdyz zapnete osobni zalohy treba na expy pro tank a posadku tak ze vam to hazi horsi MM? me to tak prijde.. :(
    REPA
    REPA --- ---
    FRK_R23: to ja taky obvinim uplne vsechny, ale pak si reknu, ze jsem curak a zahral jsem to proste na kokot:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    REPA: Podle me typicky ceske mysleni. Za moje faily muzou vsichni okolo, jen ja ne. Ty mas navic jasnou protekci u WG, jak da_vinci naznacuje :))
    REPA
    REPA --- ---
    borci vysvetli mi nekdo mysleni techto lidi?

da_vinci (19:03:56) You must be very desperate when you need to slaughter weak players. - How is it? Defeat much weaker. Ego grows?
    repaNYX (19:10:09) precetl jsem to asi 10x, ale tvou pointu fakt nechapu
    da_vinci (19:23:59) Hrej si ze sobě rovnímy. Tohle se ti asi líbí, ale ...
    repaNYX (19:34:59) ja tezko ovlivnim s kym a proti komu hraju
    da_vinci (19:36:30) No rozhodně dřív než já, se mnou se WG bavit nebude.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    E_D: nenech se rozházet klikačema a dělej dle svého uvážení :)
    E_D
    E_D --- ---
    ja se poseru z KV-85... to je strasny, prej hevyna a ma to mensi pancir nez T35-85M..
    uz abych to doexpil a okamzite prodal :)
    Kdyz se drzim dal tak zas vsichni klikaj co delam vzadu kdyz am HT a hlavne to hazi velmi pravdelne do osmicek kde je to opravdu k smichau..
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tak další zářez:-) Teď už mám qb, marty, akcido a teď sir foch:-)

ABSURD
    ABSURD --- ---
    A co teprve permaspot... kdy i po pěti minutách je člověk vidět a ani se nerozsvítí se žárovka...
    REPA
    REPA --- ---
    jeden vtipny replay. staci se mrknout asi 2-3 minuty. bitva prohrana, ale 59patton a T44-100 asi nezapomenou:)))

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Já mám zase pocit, že můj Udes a Strv je spotnuto snadněji jak dříve.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23: Je to tak Mutz presne stejnej oripad.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JOHN_LENON: Tohle se da imho pozorovat u skoro kazdyho premiaku, Mutz delal to samy
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    WOJTYLA: tak to konecne s tim skorpionem řekl nekdo na rovinu. normálně se ten tank na snipe uz nedá hrát. kámoš s isunou vedle má lepší vysledky, jak já.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam