• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: je tam uz warpack?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hele ho
    Official Mod Hub | General News | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/mod-hub-announcement/

Mod portal - World of Tanks
    https://wgmods.net/
    RALI
    RALI --- ---
    _HUNT3R_: diky, hned vecer to zkusim, jsem zvedavej na tu svoji plecku, jak to bude davat, okoli pod ultra neberu :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    RALI: Stahni wot core a půst si to doma a je to
    RALI
    RALI --- ---
    _HUNT3R_: to uz je nejakej ten rok zpet...

muzu se zeptat, kde jste videli v chodu tu novou grafiku na slabsich strojich? diky
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    _HUNT3R_: Asi by bylo jednodusi napsat i7 xxxx a grafika xx xxxx.

Ale dobry, uz tak jsem tomu venoval vic casu nez bych chtel. Tzn klidne si to nech, je mi to vlastne jedno :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    _HUNT3R_: A dokud se ve hře neobjevil graficky update známy jako vylepšena grafika tak to lítali pres 100 fps. Ale ted jsem rad za 60 ve standardu
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    FELCARKILLER: Lenovo Y510p
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Nejde o plecku , jde pouze oto ze GeForce xyz v kompu je proste výkonnější než o dvě generace mladší v notebooku. Synek ma staré amdecko o s grafikou za 1000 Kč z bazose a taky jede jedna báseň. Proste chci rici ze skvělá grafická optimalizace holt neni pro každou sestavu. Existují výjimky . Raději bych uvítal vice invence proti cheaterum a používání roztodivnych módu . Ale proste někdo preferuje grafiku , někdo čistotu hry a někomu je to jedno.
    Takže nechme toho , každy si tam najde to své .
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    _HUNT3R_: no herni ntb to asi nebude když ti to jede nahovno... vona je taky karta a karta... mužeš mit komp za 200k na střih videa s kartama velkejma jak mrakodrap a hry ti na tom pujdou napiču :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    _HUNT3R_: To je popis jak hovno hele...

neni dulezita cena ale konkretni HW konfigurace, i kdyby jsi mel tri grafiky (mezi kterejma to mimochodem prepina), kdyz jsou slaby tak je to k nicemu.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    WOJTYLA: I7 se dvěma graf kartama za 40 tacu neni zrovna prototyp na kancl notebook . Ale jak říkáš je to jen hra.
    ENPE
    ENPE --- ---
    FRK_R23: +1, taky jsem byl prekvapenej, ze muj 5 let starej pocitac to rozhejbe na ultra behatelne.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Teda nerad, ale musim se zastat WG. Zkousel jsem ten jejich Core test a dost jsem cumel, ze i na moji stary plecce (i5, gtx660) to vypada a hejbe se super. Jestli v necem odvedli fakt dobrou praci, tak je to optimalizace.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Velice dobry notebook s i7, ale bez grafiky :))) a to je ten problem.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    _HUNT3R_: Ale tak posrali tvl. Je to hra. A hry se nehrajou na kanclnotebookach. Hry se heajou na hernich pocitacich.
    A optimalizace se jim povedla na jednicku.
    Ja mam herni komp ale starej se spatnou grafikoi a jedu to na ultra

Zas jako nejde chtit hezkou hru hrat na kalkulacce...
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    HANZS: A to souhlasím na starším kompu je to krok zpět asi tak do roku 1990. Vypada to příšerně . Jen me sere ze kvůli tomu musím vyměnit jinak velice dobrý notebook s i7. Tohle posrali.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no minimálně pilsen by mohla konečně být i trochu zábava, teď je to dost nezábavná mapa. hlavně by ale měli vyhodit murovanku, nebo ji přepracovat komplet, to je strašná sračka. ale pokud si pamatuju, tak její dávná první verze mě i bavila. ale to bylo něco úplně jiného
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam