• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    VOMETAK: zatím nevím hele, možná budu v Německu :-) dáme si vědět kdyžtak :-)
    REPA
    REPA --- ---
    ja nadavam, abych si ulevil, jak mi to nejde. proste tak nadavam na protivnika, abych si pak rekl, ze jsem curak vlastne ja a jak blbe jsem to proste zahral:) artyny ty ale jebu porad, protoze me serou:)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    FLAMBELLE: jo to je ten klip, jen poprvé jsem ho viděl z jiného pohledu :-D
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    VOMETAK: To byl Rozzi ne? Nebo si pokračoval? https://clips.twitch.tv/AuspiciousCloudyCourgetteCurseLit

Každopádně jsme tě určitě kolektivně nenáviděli, to je jasný :D. Otta (stejně jako já) se na streamu krotí, i když mu občas ujede nějaká ta kunda na arty : ).

Na tohle téma ...mám takový soukromý youtube playlist :), kolekci záznamů, Ashes vs. Twitch
    takovýto běžný fuzerovo nadávání je u mě cajk, zas tak cimprlich nejsem, ale někteří lidi to už na mě moc prožívají... :)

https://youtu.be/KQy6jCcU9kI?list=PLeTWvoeR2EN_fl0foID18aVhjq2FUoTI-&t=310

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    KUTHNERSSON: co bahna letos??
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    KUTHNERSSON: no vždyť já vím, takový to killněte vometáka toho já znám, to je pěknej vocas :-)
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    WOJTYLA: ale jo, však já to nikomu neberu, klidně ať se u toho staví na uši a plácaj to vocasem :-))
    VOMETAK: ale no tááák, to bylo jenom takový pošťouchnutí :D
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    KUTHNERSSON: Tak hurá do nich zas jich dneska par sejmeme
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: neboj taky na ně nekoukáme, ale když už jsem ho včera vypnul, zajímalo mě jaká bude reakce.
    Přesně na té mapě , co jsem ho včera dostal já, mě dostal zhruba před rokem, možná dřív a ještě ho k tomu kaissr naváděl, protože to měl LIVE, blbec jeden.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KUTHNERSSON: Esli vono nebude nakonec nejlepsi kazdHo nechat at si dela co chce a nakadrovat furt. Se na ty streamery nedivejte kdyz vas to sere ne. Tvl. :-)
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    WOJTYLA: to nevím, já mám výstup jenom od streamerů :-) tím nechci říct, že to dělá každej, ale je to prostě vidět :-) jistě, v některých chvílích mi to přijde legit (vlastní tě vytlačuje, blokuje, střílí do tebe...), ale nádavat soupeři, že hraje hru proti tobě (a chce taky vyhrát), to mi přijde trochu moc (nepočítám arty a suicide yola) :-) nicméně chápu, že to lidi může srát, když je někdo sejme :-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    FLAMBELLE: hele, nevím, koukal jsem na video, který má na svým kanálu a padlo tam od něj něco jako krypl, spíš v chatu, já jen prostě nechápu proč.
    By mě zajímalo, když jsi tenkrát streamovalaa já byl proti Vám v Grille a Ottovy s Ashes uletěla palice, co na to chlapec říkal :-)
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    WOJTYLA: asi tak :D

Vometak...A to ti nadával přímo Marty? Nebo chat? Martyho sice intenzivně nesleduju, ne právě kvůli němu samotnému, on mi přijde jako chytrej v pohodě kluk, ale ten chat... : )

(plus teda sem tam ty yolo akce "zabil jsem martyho" musí být pro ně otravný)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Já si právě řikám, že o co vám de? Mě poslouchat na TSku, když se hraje public, tak to je na výstavu žižkovskýho vulgárního žargonu a je mi úplně jedno jestli na tý sesli naproti sedí Vometák, FuZero, nebo Karel Gott.

Vypíčuju každýho a za chvíli o tom ani nevim. Já streamovat, tak mi ten kanál za půl dne smažou a naopak obdivuju ty, který se udržej na uzdě a jede jim to pořád dál.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KUTHNERSSON: a nebude to spíš tim že si to řiká kde kdo, ale holt vetšina lidí nestreamuje a proto to neni slyšet? LOL
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    VOMETAK: asi jak píše Koumák, je to takovej syndrom :-) slyším to docela často u různých streamerů jak, "já nemám žádnou dmg (nastříleno třeba 4k) a ten dement zkurvenej v Baťákovi mne trackuje!" ... :-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: já ho nějak moc nemusím, zdá se mi že si trošku šlape na jazyk nebo tak trochu divně polyká když mluví něco takového
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: nemám, ale mám ho v záložkách, a když skončila bitva pustil jsem si ho co bude říkat, je to o trochu zpomalené, tak jsem byl prostě zvědavej.
    Asi jsem to neměl dělat no
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: ale ty tak ty seš kokot to nemelo s Martym co dělat nejspíš :-D
    REPA
    REPA --- ---
    VOMETAK: jeste takova otazka. Ty kdyz hrajes tak mas pusteny stream nebo jak tomu mam rozumet? Viz zabil jsem Martyho a na chatu ve streamu zacali lidi prudit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam