• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: co fuzero, ale kdyby jste slyseli u hrani frustrujicich her jako je wot me... :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: FuZero se narozdíl od ostatních tvíčařů ozývá, protože tu z těch, o kterých píšeš, jediný je ;)

Co se týče toho, že mluví jak dalždiči, tak u FuZera je to skoro bych řekl trademark. WoT jsem na twitchi nikdy moc nesledoval, ale vzledem k tomu, co má WoT za nádherně toxickou komunitu, bych se nedivil, kdyby nadávala většina, byť na tom musí být streameři bití na monetizaci (not family friendly). Možná i to je důvod, proč jsem se na to nikdy nevydržel koukat.

Rozhodně bych ale streamery neházel do jednoho pytle - jsou hry, kde je radost si něco pustit. Obvykle to jsou hry, kde se komunita neskládá z děcek, jejichž největším přínosem pro hru je to, že na minimapu nakreslí čuráka, fórum není stoka plná nadávek, ale když už kritiky, tak konstruktivní a diskuze jsou věcné. Člověk pak není nasraný a celkově to má jako zábava úplně jinou úroveň.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    FELCARKILLER: tvajčeř :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: twichar podle vzoru chachar/ostravar
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: me sedí všechno, jen mi přijde vtipný jak v kazdym druhym postu děláš rozbory kdo jak streamuje a jak to dělá dobře nebo špatně. Vypadáš že tě na tom něco trápí když o tom píšeš pořad dokola... tak myslim na tvý dobro :-D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    a furt nevim jak se to cte :(
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak vono tam především chybí písmeno "t" na čtvrté pozici :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KOUMAK: nevim, netusim, vetsinou se o tehlech pise jako o streamerech

btw: jak se to teda cte?
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: v techto situacich se mi nejsic osvedcilo dont cry :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    lámu si hlavu jak se čte “twichař”?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: Tobe musel nakej streamer strasne v detstvi ublizit. Zkus s tim zajit za nakym terapeutem bro
    E_D
    E_D --- ---
    E_D: zajimave, zacnu hrat osmickovy premiaky a jedny vyhra za druhou..
    E_D
    E_D --- ---
    REPA: nechapu jak WG dela MM.. vcera jsem fakt malem vyhodil komp, dneska se alspon dari a preje RNG, ale stejne 12 her a 10 proher.. a to naspotim, nasrilim a stejne k hovnu :(
    REPA
    REPA --- ---
    IMPROVIZACE: asi do U nez ho znerfujou:) pancir super a kanon taky dava
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    IMPROVIZACE: Účko je brutál, ta věž... super tank. 140 je takovej univerzál.
    ZPC
    ZPC --- ---
    BIO23: on běží zase nějaký maraton?
    BIO23
    BIO23 --- ---
    IMPROVIZACE: rozhodně obojí :)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    obj.140 nebo obj.430U ?
    mam T-44 a nemuzu se rozhodnout kam dal
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: je to i o tymu. V nedeli jsem z 19 her vyhral asi 4. Nekdy to proste sedne a nekdy ne
    REPA
    REPA --- ---
    9 her 9 vyher a M46 vykoumana. Jako bonus dva marky na Pershingu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam