• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: Jsou asi jiny veci ktery bych uvital aby se zmenili, nez nejaky graficky efekty a prekopavky map po stopadesatydevaty...
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    FRK_R23: Přesně tak. Jen těm aimboterum se ted střílí lepe, kdyz jsou ty mapy plácaty
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FELCARKILLER: Tyve aspon se neco konecne zmenilo :))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KOUMAK: Nj to je prave vono, ja to nehraju rok a pul, mozna prave proto jsem na komplet prekopani map o dost citlivejsi.

Urcite to graficky vypada lip, ale grafika me nikdy moc netrapila.

Zatim mam v novy verzi odehrano nula nula prdlacku, tak je pro me na nejaky soudy jestli je to lepsi hra brzo.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: Ja to ted zas po stopadesati letech zapnul a nemuzu se na tech redesign mapach vubec zorientovat, oblibeny krovi uz tam neni, dolik kde byl, je jinde apod... jediny co zustalo je minimapa. Fakt kkti...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: Sem posledni bitvu regulerne dezertoval a ragequitnul to. Takovadle rakovina uz to teda dlouho nebyla. Vcera 20 bitev 2700wn8 a dneska tohle. Kamkoliv sem prijel tam sem zdechnul.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: Hlavne ze to je viktor, na zbytek se vyser
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Tvl dneska sesn jako vino!!! LOL

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    _HUNT3R_: no...to je diskutabilní... u některých tanků vyloženě nemám rád, když jsem na topu.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BOBO78Z: No záleží na okolnostech a vzdy ty hry patří k výrazně lepším
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Wow zkusil jsem odstreamovat 2 bitvy na YT a bejem 10 minut skoro 300 divaku. Tvl slusny :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Jinak pokid zvzujete Progetto tak je to myslim bezkonkurencne nejlepsi a nejzabavnejsi 8 premiak soucasnosti.
    REDITEL
    REDITEL --- ---
    nevyslo
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tak trocha toho chlubení

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Na testu jsou italsky tanky streamuju to esli chcete
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    _HUNT3R_: tobě se vždy, když jsi na topu povede takováto bitva? Jinak jsem jel proti jejich topu.
    REDITEL
    REDITEL --- ---
    SICKBOY4000: Je stli ma T95 stejny to topove delo, tak je lepsi, kdyz nic netrefis, tak te alespon tak rychle neposlou do garaze :D
    REPA
    REPA --- ---
    tak jsem se toho masterblasteru na pattonovi dockal a jako bonus prvni mark zuckerberg

_HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BOBO78Z: Na topu se to hraje
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: je, ale ta desitka je jeste o mnoho lepsi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam