• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: aha, já to moc nezkoumal, chápal jsem to tak, že s desítkama si vyjezdíš komplet tank a s nižšíma tierama si můžeš vykundit slevu :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Jeste jsem to pro jistotu nasel at nekecam :)

“Vytrvalostní závod: Tento přístup je vybudován na množství základních ZK, jež získáte, a podporuje ty, kteří chtějí uspět prostou vytrvalostí. Každá fáze po vás bude vyžadovat zisk určitého množství ZK, když vyrazíte do boje s vozidly VI. a vyšší úrovně.”
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: ja tam vidim “or”

Budto delas neco s desitkou a nebo grindis base xp s tierama 6 nebo 7+
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: kterej vyžaduje desítky. ehm :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: A do toho grind mise na spagetackej premiak, to prinasi taky slusnou retardaci do hry
    REPA
    REPA --- ---
    no comment

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EMPERROR: tak von 3:5:7 není vyloženě špatný koncept, ale měl by být spíš vánoční, než preferenční. což je. dle statistik i (mám dojem) oficiálního vyjádření. ideální je podle mě pořád dvouřadý nebo jednořadý MM. co se týče skill-mm, tak o tom sice WG vůbec nemluví, ale statisticky funguje po nějakém týdnu-dvou po každém patchi, kdy si chtějí novou verzi vyzkoušet všichni, ohromný bordel a občas je to fakt: 14:3 apod. a pak se to uklidní. ale je fakt, že teď je změn tolik, že to je na palici dlouhodobě
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    EMPERROR: Devitky jsou moje oblibeny :) desitky bych klidne zrusil :D
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Schválně si poslechněte, co k MM říká Circonflexes. Ani tak nehejtuje +2, ale 3:5:7. Desítky na hovno, nejlepší tier na hraní je teď IX. Atd.
    REPA
    REPA --- ---
    fail:)))

RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: zamerim se na to, ted prevazne jezdim 6 - 9 tier, vcetne TD, tak uvidim, co z toho vyleze. S udesem je to celkem jedno, jestli jsou desitky, kdyz vis kam a nebojis se zlata :)
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: me teda taky prijde ze funguje dobre, jen clovek proste musi prizpusobit hru dane situaci a nenechat se rozstrilet na maderu, jen proto, ze to hrajem jako by byl na topu. A pak fnukat jak je to nespravedlivy, ze jeho osmicku rozjely ty osklive desitky...
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: no jak je chut. ted posledni dobou nebyla. k veceru kolem 6 bych to mohl pustit
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: tak se stav nekdy na stream, pokud ti nevadi nejaka to picovani kolem:))) kazdopadne nemam vsechny hry takove. az takovy borec fakt nejsem
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    BIO23: no pointa toho co jsem chtel rict je ta, ze tyhle tebou zmineny medka, patrej do takovy ty stary skoly, nebo jak to nazvat, ne z tebe delat vola

novy tanky co pridavaj, aspon mi to teda tak prijde, delaji aby byly vzdycky lepsi nez ty stary, aby byla motivace je jet no a ty stary jsou pak k pice :D dokud je nebuffnou
    BIO23
    BIO23 --- ---
    FELCARKILLER: aha, takže flankovat říkáš. tak to by mě nenapadlo
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    BIO23: to jsou taky klasicky medka, se kterejma se ma flankovat a ne parat heavyny celne :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BIO23: To by asi byla nuda hele. Jako problem spis vnimam neustaly zvysovani armoru a penetrace. Takze starsi tanky uz proste nemaj co nabidnout. Neni to tak davno, co osmicky meli penetraci kolem 180 mm. Dnes je to vic nez 200 mm. Ta hra te proste nuti pouzivat drahy naboje. Jenze ani ty kolikrat nestacej.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    00KUBAT: ono je ale spousta osmiček (ty bohužel jezdim - T44,pershing, atp.) kde je problém penetrovat i osmičku, ne tak desítky, které jsou 99x ze sta
    na topu jsem vždy jen s osmičkovou artou (hahaha) a to mám v týmu totální dementy, který zalezou za mne do rožku a já si max jednou vystřelím a to kolikrát až napřímo...
    nechápu, proč by nemohl být MM jen +-1
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    BIO23:
    SICKBOY4000: uplně nechápu to brečení na matchmaking...I když se hraje proti tieru o dva výš, tak jsou tam jen 3 a polovina týmu je stejný tier jako vy... Aspoň je dostatek HP, které se dají nastřílet :-) Co byste chtěli? Jezdit pořád jako top tier? Já myslím, že MM je teď v pohodě. Rozhodně lepší než dřív, kdy byl člověk třeba jediný 7 tier ubožák proti z 2/3 10 tier týmu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam