• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: ehm a jak se ten kanon dá sejmout? já doň zkusil střílet a nic se nedělo, tak jsem se radši soustředil na okolní enemies. to je možná i odpověď na tvoji otázku, tedy demence neznalosti, jakou trpím i já
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: jo, hrál jsem včera poprvé - jednou útok, jednou obranu a obojí výhra. btw jsem si vzal poprvé tu T-44 FL a prodělala mi gatě (tedy kredity v mínusu :) no more. ale IS-3 kupodivu vydělala (a to jsem střílel goldy) a v další hře jsem vzal premiáky a byl to supr výdělek.

btw co se děje s expy vlastně? aha, jdu to zkusit
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    už se někomu stalo že vyhrál v tom fl útok ? teď jsem hrál první (doposavad jen obrany) a tam se terpve projeví demence. Každej honí killy a dmg ale aby šel nějakej mamlas střílet do toho děla to ne .... k pláči.
    kdyby to nesypalo ty stříbrňáky tak už to nezapnu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    poslední dobou se mi stává nějak mnohem častěji (cca každou bitvu v TD), že do mě při doměřování někdo z "našich" vrazí. demence. včera jsem se snažil jezdit čínské TDs a fakt to bylo v každé bitvě snad. taky prvních pět bitev prohra btw
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: Mas dobry informacni video :) Za me to delas dobre :) skoro se te taky chci zeptat, kam ti poslat replay, ale neudelam to :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo ty frontlines jsou fajn, kupodivu velmi zábavné :) včera jsem dal poprvé a dnes dám zas
    REPA
    REPA --- ---
    JOHN_LENON: ja vim:)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    nejaka TL;DR verze o co jde ve "frontovy linii"?
    E_D
    E_D --- ---
    00KUBAT: hraju, kdyz jedes jenom premiaky a nestrilis goldy tak bejvam v prumeru 170k v plusu at uz vyhra nebo prohra. Hodnost vetsinou general. Prijde mi to zabavne, jen je to narocnejsi na grafiku nez random.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    00KUBAT: jo, baví i díky možnosti zapnutí záloh
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    00KUBAT: Zkousel jsem to, ale hra na me trva moc dlouho. Jinak to vypada pomerne zabavne
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    hrajete někdo tu frontovou linii?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    REPA: to je jen trigerring na jeho poslední video přece. ;)
    REPA
    REPA --- ---
    JOHN_LENON: hod mu ho do posty na nyxu. Bude jen rad:))))
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ...a Wojtylo, kam ti teda můžu poslat ten replay? ^^
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: jn, spotis enemy team uz pri odpoctu :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FELCARKILLER: Nekde na trubce je video z Mittengardu v tier X hre :D Jako vtip dobry, ale jinak spis debilni
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: tyvle ENSK, to je takova curacka mapa, ta ma bejt jenom na low tierech, stejne tak Mines, strasne trapne mala mapa
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD: nene, samozřejmě kecám, jenom mě ta province tak dostala, že jsem se chtěl zastat té demence, kterou wot představuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam