• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    PRAASHEK: To sice jo, ale to už je vůbec moc práce. XD
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EMPERROR: no není nic jednoduššího, než si tu desítku vyzkoušet na test serveru :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    PRAASHEK: Kdyby nechali aspoň tu věž, mám posádku na brawlera, dingače. Ale prostě tu větev ladí do stylu Obj.416... Jsem zvědavý na tu desítku, ale nevím, jestli se k tomu rozhoupu - mám tam asi 10xp z 200-250k? xD
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    poměrně zajímavé změny na Obj. 430 II - snížili mu armor i HPčka a zlepšili vlastnosti top kanonu (resp. ho vyměnili za jiný) - default pene šla z 219 na 246, rychleji zaměřuje, nabíjí a celkově je to lepší dělo. no jinak ale zase ten tank je o dost zranitelnější

Object 430 Version II

The 100 mm D-54 gun was replaced with the 100 mm D-54U gun
    Decrease dispersion during movement of the Object 430 Version II suspension by 14%
    Decreased dispersion on hull traverse of the Object 430 Version II suspension by 14%
    Changed dispersion of the 100 mm D-54U gun for the Object 430 Version II enhanced turret from 0.38 to 0.35 m
    Changed the reload time of the 100 mm D-54U gun for the Object 430 Version II enhanced turret from 8 to 7.5 s
    Changed the aiming time of the 100 mm D-54U gun for the Object 430 Version II enhanced turret from 2.9 to 2 s
    Changed dispersion on turret traverse of the 100 mm D-54U gun for the Object 430 Version II enhanced turret by 25%
    Decreased dispersion after firing of the 100 mm D-54U gun for the Object 430 Version II enhanced turret by 13%
    Changed penetration of the UBR-412B shell for the 100 mm D-54U gun from 219 to 246 mm
    Changed the view range of the Object 430 Version II enhanced turret from 390 to 400 m
    Decreased armour of the hull and turrets
    Changed the vehicle durability with the Object 430 Version II turret from 1,600 to 1,500 HP
    Changed the vehicle durability with the Object 430 Version II reinforced turret from 1,700 to 1,600 HP

CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOUMAK: popravde ta japonska rakovina je jediny rozumny oduvodneni proc mit arty ve hre
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Twe, hoši, hoši, ještě, že já se do streamů (WoT, teď spíš RO) dostávám opravdu jen zřídka. To byste slyšeli plejádu ověřené klasiky a i z brusu nových novotvarů :D :D :D
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: jj uz jsme parkrat davali, ale v tom pripade necham vyniknout Wojtylu a ja pak moc nekleju:)))
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOJTYLA: nj odstrani to problem jestli IS7 nebo 5A :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: my jsme spolu streamovali už mnohokrát, jen ty koukáš jen na Buliho kterej říká tak nenjvejš "artyna je ošklivé káčátko" :-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EMPERROR: včera jsem to hrál na test serveru a i přes to jakej AIDS test server je tak tank je to dobrej... myslim že zajímavě změní meta v X CW...
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: To je, ale pak si na pobliku říkám, že to vlastně neni tak špatný;-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tvl ten test server je příšerná rakovina
    BIO23
    BIO23 --- ---
    VOMETAK: tak nastřílet 7,5 tis. damáže je slušnej výkon
    rozjel tu devítkovou 430 a ta je taky hodně slušná
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: to je pravda, poslední dobou na publicu je každej Master zlatej :-)
    REPA
    REPA --- ---
    VOMETAK: kazdy master je gut
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: nemám, nebylo to nic tak světovýho top tier proti 8 a 9
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: Posli mi replay vole!
    BIO23
    BIO23 --- ---
    VOMETAK: dobře ty!