• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Oni budou nějak měnit TDcka?
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Já je miloval xD Tortilla už nebyla taková sláva a rozhodně nedingala, což teď by prej měla začít, aspoň trochu... xD
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: #metoo
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: ja uz brecim vlastne uplne se vsim :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: Mno s bagerem budes taky brecet. Je moc houfnic na vysokejch tierech.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: jako tyvle, ja se probrecel az k torte, tak prece se na to nevyseru v cilovy rovince :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: Ja to na tortile vzdal. Chytal sem z toho hemeroidy
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: no jo, ale ja jsem na torte, u ty druhy vetve jsem nekde u sestky nebo kde... to ja nikdy nevyjedu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: 4005 ma lepsi delo. Je s tim prdel. Nedavno jsem s tim vyjel na kopec na Prochorovce na stredu peeknul nakej typ z Fame v STBcku dostal ji do boku a zbylo mu asi 23 hp. Nebyl rad:-). Zameruje to rychlejc nez hvezda a je to rychlejsi.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: me tak sere, ze jsem nestih vyjet fv215b183 :-/
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: Jo nejlepsi jsou Emilove ns Murovance hrdine najedou na ten kopecek dostanou 3 HE nebo Hesh a jdou zum garage
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: to je muj takovej osud, ze se doseru na nejakej tank v dobe, kdy jeho slava uz davno pominula :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOJTYLA: diky pane rezesmal jsi mne :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: Tvrdsi je no. V dnesni meta kdy je vkazdy X bitve 2 fv4005 nebo hvezdy nebo prasata plus nakej Type 5 je ti ta vez platna jak hajnej na lodi
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: hm, ale ten uz je tvrdsi, tak si rikam, ze tam tolik nevadi cumet (cti zamerovat) vypicenej dyl
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: Tak u Emila 2 do lita do uplne žlukly piče...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    00KUBAT: ja tyvle s tou jednickou dost bojuju, prijde mi ze to lita uplne, ale uplne do prdele (musim teda fakt domerovat, jinak je to uplne na picu a zameruje to docela dlouho)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    oba EMILové byli naprosto boží...z heavyn s nima mám skoro nejlepší výsledky

ABSURD
    ABSURD --- ---
    Mám pocit že to dělo bylo fakt dost špatný, ale výsledky vypadaj že to tak hrozný asi nebylo.

BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    KOUMAK: jedna z deseti. Je pravda, že to dělo občas trochu trolí. Taky musím přiznat, že v jednu chvíli mi hodně podržel kolega z čety
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam