• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    E_D
    E_D --- ---
    D1RABBIT: vítej do rodiny kapitáne, tady tě spíš varují aby se ta závislost nestihla rozvinout. Fakt je to pěkně nasírací většinou :)
    RALI
    RALI --- ---
    D1RABBIT: vítej do rodiny kapitáne. jaky si to udelas takovy to mas, pokud budes pocitat s tim ze vsechny bitvy budou vitezny, ze ostatni hraci budou delat co maji a nastrilis ranec, tak se na to rovnou vybodni. Ale nasirat te to rozhodne bude :) (a prave protoze je to takova sracka, to tu vsichni jeste porad hraji :))
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    D1RABBIT: Tak před třemi lety možná xD
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    D1RABBIT: je to hrozná sračka. já to hraju abych se sedmkrát nasral a jednou potěšil a to je asi jednoduchá rovnice - sedm důvodů to nehrát proti jednomu to hrát
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    D1RABBIT: jakmile zjistis jak hra funguje, tak nasranost a frustrace prevazi nad zabavou
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    D1RABBIT: Tak schvalne :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    nehraj to, prestan dokud je cas
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RALI: podle mě to ještě pořád řeší v belarus na každé schůzi, která se koná jednou za rok a pořád sami nevědí. nakoneco to vyřeší superelegantně, tomu věř
    RALI
    RALI --- ---
    RALI: osobni jsem myslel
    RALI
    RALI --- ---
    nemate nekdo tuseni, kdy prijdou nove dlohodobe mise a zda ty puvodni pujdou dojeszdit, nebo je uplne zrusej? dik
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw jsem si teď zahrál s TDčkem a na naší straně umřela artyna hned jako druhá
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    krušné časy nastaly pro mé artileria-orgias... naposled podařená hra viz výsledek níže - naše slavné remízy. ale jinak mě většinou přijdou vychytat aniž bych si vystřelil (no dobře, stihnu dvě-tři rány, které jdou většinou dopiče), protože i přes četnou relokaci je vždycky jedno křídlo naprosto volné pro enemies. was der fak??

ABSURD
    ABSURD --- ---
    Pro srandu jsem koupil t 30

EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    btw. nechce někdo grindit 430 II...?
    REPA
    REPA --- ---
    DOVE: hotovo:)
    btw: stream ale tak bude to nuda ze jo
    DOVE
    DOVE --- ---
    btw
    XP needed to unlock the tank (K-91): 252,700
    XP needed to unlock the tank (Object 277): 220,800
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    :))
    Dalším přídavkem do rovnice je zlepšení jeho doby dobíjení (6,3 s namísto 6,5 s), což mu dává nejvyšší hodnoty poškození za minutu mezi všemi středními tanky ve hře.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    cz
    Oprava se soudruhů: Tři sovětské tanky se dočkaly potřebných úprav | Hlavní novinky | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/three-soviet-tanks-get-required-adjustent/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a máme tu další "fixing" :))
    Fixing the Comrades: Three Soviet Tanks Get Required Adjustments | General News | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/three-soviet-tanks-get-required-adjustent/

CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    00KUBAT: po asi 20bitvach jsem to vzdal a lezi v garazi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam