• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    GECKONEK: No kua co to je za ID, si dostal na starý permáše? XD Nebo jen shoda návod?
    GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    PRAASHEK: Zklamu te, Hitler uz dosel. Posledniho prodali Ortelovi na svatbu se specializacemi sesty smysl a bratri va zbrani.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    samozřejmě i s jedinečným dabingem a specializacemi... ty specializace by mohly být taky velmi originálni
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD: to bych bral! klidně 88 Hitlerů, aby mohly řídit všechny tanky komplet hiteří posádky
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    FELCARKILLER: A do německých tanků Hitlera
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    "Za sestavení celé sbírky získáte velkou cenu: italskou ikonu Gianluigi „Gigi“ Buffona, připraveného chopit se velení, i s jedinečným dabingem a specializacemi „Bratři ve zbrani“ a „Šestý smysl“!"

to uz radsi tu Seredovou tyvle
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    nevíte jestli se to dá někde vypnout ? já fotbal nemám rád,nebaví mě a obtěžuje mě to .
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    :) :) už jste si někdo kupil sadu fotbalistů do tanků za 1700 ? :) :)
    DOVE
    DOVE --- ---
    BIO23: jen takhle na dalku si tipnu, ze se tam dnes cpe ten fotbalovej mod asi
    BIO23
    BIO23 --- ---
    hele včera jsem to aktualizovaal, zahrál několik her a dneska se mi to aktualizuje znova... jebe se to jenom u mě, nebo to máte taky?
    REPA
    REPA --- ---
    dmg gut dva marky gut, ale celkove zahrano uplne na kokot

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já mám v blacklistu pár lidí a můžeš si k nim hlavně napsat, proč sis je tam dal (jinam teda bych ten blacklist považoval za pičovinu max proti stalkerům nebo úplným retardům)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    LAKALYNY: Asi to jde, ve hře klikneš na konkrétního člověka v tabulce a tím ho mutneš, nebo tak nějak. Už mi to pár lidí říkalo, ale zatím jsem to nezkoušel...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    00KUBAT: afaik black list ma beztak nejakej limit a tech curaku to hraje mnohem vic i kdyby ten blacklist fungoval jak navrhujes :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Meh...kéž bych mohl mít blacklist magorů, s kterýma už nechcu hrát...magorů, kteří se na tu minimapu nepodívají, ani když jim minutu klikáš, kam mají jet :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LAKALYNY: Mas blacklist. Ten muj je plnej mrtvejch idiotu, co spamujou minimapu :)
    LAKALYNY
    LAKALYNY --- ---
    D1RABBIT: Vypnout chat je základ! Co mě sere, že nejdou vypnout i notifikace na mapě (frustrovaný týpci mydlící minimapu).
    Ale zas jak píše PRAASHEK, nedozvíš se potom o sobě spoustu zajímavých věcí.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    D1RABBIT: občas ti náhodou dobře poradí. třeba "delete game" apod. když jsem se zeptal, kterou hru mám smazat, že jich mám víc, tak jsem asi trochu rozhodil tzv. metafyzický pohled na věc a dověděl jsem jsem se, že jsem debil
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD: no to mi povídej. chat s nepřítelem navíc byl mnohem míň odpudivý a toxický, než nyní s přítelem... to je mnohem víc nadávek do dementů, než před lety. btw jsem tuhle chtěl napsat "piča" a už to slovo mají v blacklistu a nezobrazí se. a to jsem to myslel v dobrém samozřejmě
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    PRAASHEK: Zrovna chat s nepřítelem mi dost chybí. Jak bylo krásné, když jsem byl sám s bc 25t a měl poslední 4 náboje, proti plné e100. Domluvili jsme se a nechal mě do něj vystřílet poslední náboje a já se nechal zabít:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam