• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ty vole tak nasolil jsem to doň asi dvakrát a pokaždé byl spotlej a asi padesát metrů od našich vehiklů
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw po čase mě zase někdo reportuje jako cheatera
    Tank_Desaster (17.06.2018 18:21:55) aim mod reported

hrál jsem s artynou, jdu si pustit replay, ať vím, proč si to ten debil myslel
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Naky kamo a zalohy a kredity a tak
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw může mi někdo ve zkratce říct, co vlastně získám tím, když budu mít všechny ty karty? krom toho dementního fotbalisty teda. tady se prodává celý balík těch hovadin
    https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/9365/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: já zkusil T62 a E100, jedna výhra, dokonce jsem dal jeden ghoul ale je to taková nuda!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jo stali u nasi brany, aby bylo jasno :]
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Zkusil jsem jeden match, oba moji spoluhraci stali celou dobu u brany a stejne sme prohrali 3:0 :] Zkousel jsem to amx, ale je to teda mimoradne nezabavnej mod
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    vole to fotbalové téma je fakt běs, kdyby tam byl aspoň typ bitvy, kde se dá střílet do fanoušků toho italského hráče, co čumí v pravém dolním rohu porád...
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    WOJTYLA: tvl ty si umíš užívat
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Může mi ěkdo vysvětlit, jak to hodnocení ve fotbale funguje? Píše mi to "zbývající zápasy pro postup do hodnocení: 5 " už jsem jich odehrál cca 7 a neubyl ani jeden? Co je to zas za zkurvený bug?
    REPA
    REPA --- ---
    zas jeden mocny fail:)

REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: ignore:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: dobře děláš, já hraju arties už tak měsíc (a nic jiného) a konečně jsem nasranej úplně stejně, jako předtím, hurray :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: no jo, ale cim budes mirit kdyz ruku se kterou se da hejbat budes mit na koulich
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: No moc dobre necejtim levou ruku takze se mi blbe ridi tanky. Asi zacnu hrat artyny:-))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: a dobrý to je, nebo to diktuješ očima na stroji po Stephenu Hawkingovi?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: Operace krcni patere 3 plotny ven 4 vonratle sesroubivat titaniva dlaha 8cm a bouseni oaterniho kanalu kolem michy. V utery me 5 hodin operovali. Uz sem doma.
    E_D
    E_D --- ---
    zdroj: wotko.cz

Dnes začal fotbalový mód a sním přišel i bonus kód na nějaké ty maličkosti, berte, dokud je (platnost 14.6. -29.6.).

Jaký je ten kód?

MYSTERYBALL

Co z něj můžu dostat (náhodné odměny) ?

1x den prémiového účtu
    3x den prémiového účtu
    3x 50% zálohy na XP na 2 hodiny
    3x 100% zálohy na XP na 2 hodiny
    5x automatický hasící přístroj
    5x velká lékárnička
    5x velké opravy
    E_D
    E_D --- ---
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    E_D: charita pro carabambana? :D at jde radsi makat kkt :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam