• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak abyste neměli řeči, že pedobéřim - včera jsem si pořídil novou super hračku:

_HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    00KUBAT: Me uz z nej prasklo pero
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SICKBOY4000: U italů jsem často dával motor dřív, než co jinýho. Když tě předjíždí heavy, tak je to dost nehratelný. Naštěstí ty motory nejsou moc drahý.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SOLNAKAR: My si taky se Zilwou museli ten jeden top MM z 10 bitev užít/využít : )
    +malej rant: dejte tudle mapu taky max do 6. tieru!!1! dpckua :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: To je vzdycky zatrest rozjet neco novyho a nemit free xp na preskoceni aspon do sestky. :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FELCARKILLER: Tak trochu ;) Nobo vyjíždí Type 95, tak jsem jezdil s ním. Co se týče pedobearů, tak těch jsme potkávali mraky. Tradičně na T67 :/
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: no jo, mrskat vocasa na noobech :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Dnes asi jediný způsob jak vyhrát.

EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    DOVE: Asi tak, spíš jestli za cca stejný xp vyjdou líp hp z motoru, nebo bude líp kroutit s upg. pásama...
    A to LGBT zcela nutně potřebuje motor, to je líná ludra. Tam na gun zatím taky prdím.
    DOVE
    DOVE --- ---
    EMPERROR: hele imo derp klidne az nakonec, s tim si jeste uzijes srandy, hlavne s 90mm delem je to naprosto fer tank, neni kam spechat
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Ale jako 94% posádka (1-2 skilly) pure stock tank jen s equipem :)
    Victory!
    Map: Murovanka
    Vehicle: T49
    Experience: (X 2) 962 25 186

Awards and Achievements:
    Bruiser, Master Gunner, Confederate, Fire for Effect, Mastery Badge: "II Class"
    WN8: 6 539
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    EMPERROR: *bump*

a ta samá otázka na T49, motor? pásy? nebo jet slepě za věží a troll gunem? xD podle všeho nejsou pásy na nic pre-requisita...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Tvp nemuzu soudit, ja mam takovyhle hry s cimkoliv. WG uz nechce abych to hral :))
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KOUMAK: neboj, TVP 50/51 je vyborna. Ja si nestezoval na tank, ale na RNG
    RALI
    RALI --- ---
    EMPERROR: zrovna jsem na ni vyexpil topovy delo, je to sice pomalejsi, ale uz konecne das i nejaky dmg, treba za 1100 hvezde smrti .)
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: jeden z nejlepsich tanku, ktery jsem hral. Idealne v cete s dalsima dvema :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Za me ceskej top dobrej tank. Batchat na spydu:) je teda velikej, takze se snadno trefi, ale delo je super. Me bavi a mam s nim 55 % wr
    DOVE
    DOVE --- ---
    o kurwa

REPA
    REPA --- ---
    Tim je tvp povestne ze prd prostreli
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    00KUBAT: to vypada jak moje hry :D ding, dong...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam