• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    RALI
    RALI --- ---
    EMPERROR: jo popisy misi stojej za pekny hovno...
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    E_D: Nemyslím si to, "play a battle" bylo u všech položek - jinak bys nemohl dostávat ty Tokeny. Ale co si myslím, že teď už to jedno je a že WG popisky misí a eventů stojí za pitchu a překlady dokonce za dvě. :)
    E_D
    E_D --- ---
    SICKBOY4000: kamo jsem mel hozene rovnou na tom tanku. Posadku jsem nasel v kasarnach
    E_D
    E_D --- ---
    EMPERROR: na konci pak byla právě mise "play a battle" a po jejím dokončení jsem dostal tank, premiovej den, kamo, posadku a místo v garáži
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    KOUMAK: Já si teda vůbec nejsem jistý, že ta mise "play a battle" byla k tomuto eventu - skoro bych řekl, že se jedná o tu na PL posádku za jednu bitvu v PL HT8+.

Na T25 bylo potřeba mít 70 roller tokenů. Na ty ostatní předstupně jenom 5.
    E_D
    E_D --- ---
    KOUMAK: gratulace :)
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    KOUMAK: Jestli uz jsi to neproje*al :-P
    Akce byla do 7hod. otazka je, kdy jsi mel tokeny nasbirany, esi muzes tedka jenom odehrat jednu bitvu a mas ho, nebo jsi to musel udelat do te 7me.
    DOVE
    DOVE --- ---
    dneska me ty artyny fakt serou
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Ani jsem si nevšiml a T25 je v garáži.
    LAKALYNY
    LAKALYNY --- ---
    SOLNAKAR: Jup, mise právě naskočila. Jedu si pro to parkovací místo.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    LAKALYNY: dosaženo 25 046 862, jako fakt myslíš, že to je pravda? Jak jsem psal, misi za 16m pustili až po 4 dnech, protože je to WG EU.
    LAKALYNY
    LAKALYNY --- ---
    SOLNAKAR: jo to vím, že to je dosaženo, ale nevidím v garáži tu poslední misi, kterou je potřeba odehrát (Play a battle), která se tam beztak objeví zítra po šesté.
    A bodejť by to nebylo dosaženo, s takovými podmínkami.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: zkoušel jsem. Problém ale je, že kontakt s nepřítelem je nejdřív za minutu a to právě musíš jet dost dopředu, takže si tam sám a nestihneš ani podruhý nabít :/ Když nejedeš dopředu, tak kolikrát za ty 3 minuty ani není nepřítel spotlej na mapě (kromě situací, kdy už prohráváme 0:8). Taky se mi nestalo, že bych s t6 nejel proti t8. Nějak to určitě jde (borce s Excaliurem už jsem potkal), ale nemůžu přijít na to jak.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Ceska sestka s tim autoloaderem!!! To je vono!
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    LAKALYNY: už je to aktualizovaný a 25m dosaženo (dovný co ;)). Otázka jestli misi pustí hned, nebo až někdy zítra (nebo později, 16m bylo v sobotu a misi zapli až v úterý). Už teď by ale měli dát nějaký čas navíc na splnění, když akce končí zítra ráno.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: bohužel, briti+amíci tam mají těch 1600, to už jsem dal s utrpením s Pattonem, to z toho taky bylo nejjednodušší. Němci tam mají ty 2 killy, což bude dost o náhodě a češi+frantíci+taliáni+švédi tam mají těch 8 penetrací, což jediný, s čím mě napadá , že by to šlo je AMX 13 57, kterou ale nemám. Nejhorší na tom, je, že to musísš udělat 10-15x.
    LAKALYNY
    LAKALYNY --- ---
    Myslíte, že když aktualizují ten 25 Million každé ráno, že to pro mě bude znamenat jít později do práce, abych to mohl mezi 6 - 7 hodinou lognout a splnit tu misi?S tím, že teda počítám čas akt.serveru v 6.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: A dobrej MM proti 4 kam a zkurveny stesti.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Cromwell
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Nemáte někdo tip na ty posraný mise, kdy se má něco stihnout do 3 minut (nastřílet 1600, zabít 2, 8x penetrovat)? Příde mi, že je to dost o sebevražedným rushi, což není úplně přínosný ani pro mě, ani pro tým. Opravdu zas dementní nápad.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam