• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    TIGERLOVER: everying works as intended...kokoti běloruští :-)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SOLNAKAR: Totéž platí v lodích. Někdy to padá všude okolo. Jindy rozdám pár citadelek jednou salvou. WG to má nějaké divné.
    DOVE
    DOVE --- ---
    SICKBOY4000: tvle 40TP! to je moje noční můra, upřímnou soustrast :), já už jedu 45TP a docela mě to s nim i baví.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    00KUBAT: Nevím, jestli to je tankem, já to mám spíš v obdobích. Někdy mám dny, kdy se MM zjevně rozhodne, že vyhrát prostě nemůžu a notně ho v tom podporuje i RNG - většinou i plně doměřené rány na pár metrů netrefím, a když náhodou trefím, tak neprobiju a když probiju tak je to lowroll. Před týdnem jsem byl rád, že jsem se horko těžko vyhrabal na 21/51 (41,1%) a WN8 cca 1700.
    Pak zas přídou dny, kdy mám WR přes 60%, jako včera, kdy jsem to radši vypnul na 20/26 (76,9%) a WN8 cca 2700.
    53TP hraju zhruba taky týden a mám na něm úplně jiný čísla a to mám průměrný nástřel jen asi o 200 dmg vyšší. Jo jezdím to jak jantar. Nevím proč, ale ten tank mě ukrutně nebaví.

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    BIO23:
    CARTMAN:
    KOUMAK:
    SICKBOY4000:
    Ja se ale nabavim o vikendovem hrani... mam ten tank cca tyden, zatim 26 her a winrate 30% To je pekny masaker. Podobne byl i ten petkovy polsky zgerp, po doexpeni nejakych 43% winrate. To neni normalni.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SICKBOY4000: se těš! S IS-M jsem za celý přeexpení (111 bitev) nepotkal jedinej t6 nebo t7 tank. S tím křivým dělem bez penetrace jsem si připadal i proti t8 zbytečnej.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    00KUBAT: jsou ctyrnasobky... vzdycky kdyz jsou tyhle akce mam wr20% a zeleny wn8... statistika jde na vandra :D
    BIO23
    BIO23 --- ---
    00KUBAT: tohle je můj osud...včera jsem to utnul při skore 1:10
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Může mě někdo vysvětlit, jak je tohle vůbec možné? Proč mě to každou hru v polském tanku hodí do absolutně kriploidního týmu? Přece není možné, aby tohle byla náhoda?

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    00KUBAT: nj, tak to ja jsem jinej sebemrskac no :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    FELCARKILLER: no já mluvím právě o tom stockovém :-) To větší je už uplná mrdka...nabíjíš dlouho, polovina střel letí do prčič a když už se strefíš, tak cinkneš lighta, medko, cokoli... S tím stokovým by to teoreticky měl být ultra stroj...skvělé DPM s přesným dělem a dobrou penetrací, otáčecí věž k tomu...a přitom hovno, jsou tam neskutečné výkyvy, někdy nestrefíš skoro nic.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    WOJTYLA: nejdřív video, pak komenty. prece si nebudu číst spoily. ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JOHN_LENON: V prvnim komentu to vysvetluju.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    WOJTYLA: šéfe, 11k dmg se neskutečně skube. fyi
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    00KUBAT: mozna neni od veci tam dat to stock delo :) prec jenom je rychlejsi, presnejsi a rychlejc zameruje
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    FELCARKILLER: no právě...potenciál tam je, ale jak to občas lítá, to je neskutečné. Absolutně se na to dělo nejde spolehnout.
    REPA
    REPA --- ---
    00KUBAT: ja chci charioteera a fv tak snad to nebude takova tragedie. Chally pujde z garáže hned po vyexpeni
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    00KUBAT: je to 50:50 jsou hry kdy ho miluju a pak jsou hry kdy netrefim ani kokot, protoze je to krivy jak svine a nejardsi bych to cely rozslapal
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    REPA: je...a Conway to samé... Papírově by měl být dobrý, ale ve skutečnosti to je krám.
    REPA
    REPA --- ---
    BIO23: ted jsem dal hru a 1:15:))) mozna je to i tim ze challenger je hrozná sracka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam