• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    To je zas víkendovej mor. Pustim na 2h zálohy a 11 proher v řadě při 3200 WN8. Takový bandy retardů, že se mi chtělo plakat. Takhle tu 50TP nepřeexpím.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: Jen v CW a Pattin je nasobne lepsi.
    REPA
    REPA --- ---
    obj 260 konecne vyjezden. cca 9000dmg a napinava hra az do konce:)

EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    WOJTYLA: Povědztě mi, Kefalín, čo si představujetě pod takým slovom absurdný? xD
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: Absurdni! :-D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Zapoměl jsem se pochlubit:-)

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    BOBO78Z: Maj dole DNS, ve woknech jde nastavit použití jiných, návod třeba tady https://www.savana.cz/napoveda/ostatni/zmena-dns-2/zmena-dns-v-operacnim-systemu-windows-10/
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    BOBO78Z: ok, já už zase hraju a jede mi to normálně
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    VOMETAK: chyba je v připojení, když to pustím přes data z mobilu tak to běží. Vše ostatní funguje normálně.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Já to pořádně nehrál snad rok. Jak to tak čtu, tak bych se asi vracet neměl. :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ABSURD: no ja to teda nezap po tak dlouhy dobe, ale chtelo se mi zvracet a to docela fest...
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Hmmm, tak jsem to dnes zapnul asi po 2 měsících a je to mor a rakovina. Vydržel jsem u toho jen díky řepovi a tímto mu díky...:-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    BOBO78Z: hele sousede já jedu normálně, taky mám O2, takže u tebe bude asi jinej problém ;)
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    SOLNAKAR: děkuji za info já už wotko i odisntaloval. Jsem rád že chyba není na mé straně.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SOLNAKAR: Mimochodem kdyby to někdo taky řešil, tak O2 o tom ví, ale zatím neví, kdy se jim to povede opravit (a O2 support je pořád tak kvalitní, jak si ho pamatuju). Nedostupná je celá evropa vč. třeba SK, ale severní amerika jede (proto jsem se dostal na blog Rity).
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SOLNAKAR: Oni ho nějak zlepšili?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ABSURD: Tak nějak a bohužel než jsem zjistil, kde je problém a rozchodil připojení přes mobil, tak byly zálohy v prdeli. Ale zas na druhou stranu fajn zjištění, že přes LTE se dá hrát při stabilních 70ms.

DOVE: Nejsem si nějak jistej, že to s tím superpérem nepřehnali. Právě jeden rozebral celej náš tým a to to nebyl nijak super hráč. 4x jsem mu dingnul klasickou kopulku na střeše a 2x to sežrali průzory za 0. On mě páral věž čelně bez goldů.

ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: Ten pocit bude asi bezmoc a nasranost?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Ten pocit, když si pustíte velký zálohy a po první bitvě disconnect, protože O2 spadne zřejmě komplet zahraniční konektivita...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam