• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Nemáte po nové aktualizaci lagy? Mě to laguje strašně.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Hesh munice nikdy nefungovala, taky už jsou ve hře jen dva tanky co ji používaj.
    REPA
    REPA --- ---
    vysvetlil by mi nekdo jak fungujou hESH naboje? Na charioteeru to ma mit 210 prubojnost ale skorp G jsem dal jen za 200dmg. co to kurva je?
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    pozvanka poslana
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    REPA: napodobne :_)
    REPA
    REPA --- ---
    WAR_TIN: jo ja, ale jsem jako v praci:)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    nehraje ted nekdo hallowen special ....shanim nekoho do cety aspon
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: stejne lamim
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: stream s Revem tak se prijd podivat:)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak první postřehy z DARK FRONT:
    1) stahuje se cca 500MB
    2) nemáte minimapu (je taková malá hnusná a jen přes tab), ale co jsem to tak projel, tak je to ta první mapa, co se na ní jezdí 30v30 s bází uprostřed na hradě.
    3) když jedete s random teamem, tak lidi zapomínaj, že nejvíc hmoty je ve zničenejch zombie tankách a je potřeba kolem vraku projet fakt těsně/nabourat, abyste jí sebrali
    4) vracejte se s hmotou na základnu. I když budete mít na tanku 80 hmoty, tak pokud jí nedovezete do kruhu do konce časového limitu, tak se nezapočítá. Taky podle toho plánujte, když vyrazíte z báze minutu před koncem, tak už nic nedovezete zpátky.
    5) když dáte dohromady pluton, držte se pohromadě, rychle zabíjejte a nechte 1-2 nejvíc načatý, aby všechno sbírali a odváželi (na bázi se regeneruje fakt rychle).
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    REPA: Je to dobrý stroj. Jsem s ním spokojen.
    REPA
    REPA --- ---
    proste kdyz neni scout je to na tobe:) + jeste jedna hra se tremi marky. Na to ze je to jen vypujceny tank tak moc fajn. clovek ma i nutkani si ho koupit:) celkem to trvalo 97 bitev na 3 marky.

REPA
    REPA --- ---
    VOMETAK: mi se to M furt vyhyba a mam dojem ze jsme dal i vic exp, ale neni souzeno:)
    DOVE
    DOVE --- ---
    ABSURD: to je mozny, ja mam zase rozbity TVPčko ;)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    M s Pattonem, myslím že i slušná bitva

ABSURD
    ABSURD --- ---
    DOVE: Dal jsem tomu ještě šanci a je jasný že máš úplně jinej model než já. 3500wn8 nemám ani za 2000 dmg, natož za 1500. A je to nehratelná mrdka.
    REPA
    REPA --- ---
    Stream kuci:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    DOVE: hele vyšel me na 600 tak sem si ho kopupil
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    DOVE: A Ti povidám, že hned jak ho koupíš Ty, tak ho nerfnou :D
    DOVE
    DOVE --- ---
    WOJTYLA: jj, necekane zabavnej tank...ja mel vcera docela stesti na otevreny mapy, kde si s tim delas z enemaku vylozene prdel :)...jestli to takhle pujde dal tak ho snad i koupim :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam