• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: No a prave proto jsem si pomohl hlaskou z DJC. Protoze to rozhodne nevypada, ze by to nejak zaregistrovali.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FRK_R23: Tak toho si všimli už před lety. Proto se divím.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: To je vesela citace z Vysetrovani ztraty tridni knihy. A chtel jsem tim rict, ze si po letech vsimli toho, ze lidi pouzivaj tzv. ilegalni mody :))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FRK_R23: Čeho si všimli?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ABSURD: vsak mas wg rating v garazi, honit bude vzdycky co
    E_D
    E_D --- ---
    ABSURD: dost lidi honi marky na delu tak myslim ze by zrušení wnka tolik lidi neodradilo.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    No a co honiči wéenka? Kdž nebude xvm, tak už nebudou mít důvod hrát, páč neuviděj barvičky... Stejně si myslim že něco jako xvm přidaj do hry defaultně. Jen s možností vypnutí, či neviditelnosti.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: Ja jsem ted nainstalival kvuli klanovejm bitvam takovej ten extended zoom out. Ze si muzes odzoomovat hodne a vidis krasne bojiste z vejsky. Jinak jedu uz leta letouci vanillu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Jedu vanillu a mody bych zakazal uplne. A nebo nechal moznost instalace jen in game z toho jejich hubu.)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23: Stejnej wg bullshit uz dva roky a hovno z toho. Jak mi kdysi rikala soukrome Ivana Drago, podle odhadu Wg vic nez polovina hracu pouziva nejaky zakazany mody, ale kdyby to vsechno zakazali tak by jim klesla hracska zakladna natolik ze se to nevyplati.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Uz si toho vsimli...

Fair Play Policy Update: November 2018 | General News | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/fair-play-policy-update-nov-2018/
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: Hele stoji. Jedno z nejlepsich X medek. Mohl by bejt malicko mobilnejsi, ale to delo umi trefovat uplny nesmysly. (Nicmene samozrejme furt je to WOT a klidne taky po tom co jsi ustrilel IS7 pres kolecko pres pul mapy pak ne trefis E100 na 50m:-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Obávám se že to za to nestojí...
    REPA
    REPA --- ---
    ABSURD: dej mu cas. taky jsem s tim mel ze zacatku podobne skore
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    No já se opravdu snažim oblíbit si hraní s t10 tankama a tak jsem koupil novou desítku. No je to s každou další horší a horší. Ta hra na mě vyloženě křičí, nehaj desítky, zůstaň u devítek...

BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    TIGERLOVER: za holky :-)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    BOBO78Z: A za co by to utrácel?
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    PAVEL1989: ty jsi curak proč máš tolik peněz
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Hurá!
    Buffed Reward Tanks • Object 260 and T-55A • Free Premium Rental ► World of Tanks 1.3+ Update News
    http://www.youtube.com/watch?v=5DGcR_PV7RQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam