• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    HOUH
    HOUH --- ---
    EMPERROR: nejdu ale chtel jsem mit aspon tank a hlavne posadky pripraveny, misto toho mam t9 tanky... takze kdybych chtel hrat v klanu, budu muset pekne za goldiky vsechny tyhle posadky (4x t9) komplet predelat...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: mám na něm ve statistikách po 500+ bitvách 1246 průměrnou damage, což je lepší, než 88% ostatních players!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mam vyzkoumanou americkou X artynu, ale je mi dost lito kvuli tomu grindit 6mil kreditu :))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: report
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: vzhledem k buffu Obj. 260 a vzhledem k stavu randomu jsem - koupil nemeckou VIII artynu a hraju to... a pámbu mě netrestej je to socela prdel :-D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Já mám další poznatek. To, že si dáte 10 měsíců pauzu taky nepomůže. Sice to nebyla žádná sláva předtim, ale zato teď to stojí úplně za hovno.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    HOUH: Nevím, zda jdeš po 2-3 letech pauzy rovnou jezdit CW, SH, ale devítky teď maj nej MM. To je prostě fakt.
    HOUH
    HOUH --- ---
    EMPERROR: ja ty t8 lighty mel jen pro klanove deni, takze prevod na nepouzitelne devitky me spis nasere... devitky prodavam... proste WG si potreboval zas vydelat, balance v tom nevidim...
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    HOUH: Jako úplně pravda to není. Z většiny t8 LT jsou devítky a ty mají momentálně nejlepší MM. Ale jinak vím, co myslíš.
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    HOUH: vítej v klubu ;)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Tak maly poznatek po cca 2-3 letech pauzy.... vesmes vsechny moje vymazleny t8 lighty jsou mi ted uplne k hovnu... tohle byla fakt podpasovka
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: jj :) já docela dlouho jezdil jenom lighty a můj už tak blbej WN8 šel ještě víc do piče. teď zas hraju jenom GWTygra a WN8 se dost rychle zvyšuje
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    KOUMAK: :) to mě taky a proto jsem začal jezdit francouzský lighty.
    winrate i wn jde absolutně do prdele takže super,už mě sere něco jinýho
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOUMAK: jj vitej takovych je vice :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Taky se mi zadarilo :)

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/4665209#serene_coast-koudelka-t-10
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SICKBOY4000: Hold toto bývají časově omezené kody.
    E_D
    E_D --- ---
    tayk jsem to vcera koupil za 450,-
    Jinak vcera vecer nehratelny, klidne 6 TDecek na kazdy strane. Vypnul jsem to :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: To asi jo, já to včera koupil za 450.
    REPA
    REPA --- ---
    ABSURD: vsichni to totiz vcera dojeli/nakoupili si myslim. Do tedoby to klidne mohlo byt tech 150 kousku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam