• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Rad bych se ti nabid, ale jsem nespolehlivy, protoze nase ratolesti bytostne nenavidej spanek :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    volové - WG se asi zbláznilo ale zejtra mi na tejden pučej toho Parchanta to kolový vozítko - chci s tim udelat takový netradiční video delání ruznejch píčovin ve výcvikovce - hledám dobrovolníky co by mi s tim pomohli.
    Anybody?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QB dostal to kolovy vozitko

https://www.twitch.tv/quickybaby
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    3k blind shot dmg :))

50TP - Blindshots Do The Thing!
    https://www.youtube.com/watch?v=FaXnfi15FSo
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    _HUNT3R_:Tahle is3a ale přebíjí ještě o vteřinu rychleji než standartní, tak teda nevim na co si stěžuješ...
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BOBO78Z: A ba ne. Divit se musíš vždyť s tim kripl TDeckem jezdí mraky lidi . Musíš počkat na nějaký plonkovy tyden kdy se s nim bude hrát méně .
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BOBO78Z: Zastřelit toho grila odnaproti drive než ma 5T damage a mas Mko jednoduché
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    A jinak tu IS 3A mam v garáži a taková hitparáda to neni . Kdyz WG dá tak te žadnej zásobník nezachrání . Pri rychlém proti rushi bych za obyčejnou is3 dal bednu zlata.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    SICKBOY4000: S T-10 je param jak malinu. Jen to chce počkat až do někoho jiného vyprasi 2 rány vystrelene po sobe. Pak přímo k němu a je to. Kdyz ta iska je v defenzívě tak nestíhá nabijet a je z ni horší is3 .
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Mimichodem, tohle SOLNAKAR jsem napsal dřív, než jsem viděl to video od QB a teď koukám, že tam říká o goldech, ekonomice a OP tancích v podstatě totéž. A vzhledem k tomu, že přesně v těhle věcech to jde proti tomu, co plánuje WG, bych řekl, že WOJTYLA nemá pravdu.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    WAR_TIN: zálohy už nezapínám ani :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Většina diskutujících na fóru špatně pochopila, co je cílem změny u "speciální munice" a pravděpodobně i té nespecifikované změny prémiového účtu. WG totiž balanc dávno vůbec nezajímá, ale starají se především o DOJENÍ (kdyby to tak nebylo, tak se praštili do xichu už po OP triu Defender, Patriot, Skorpion G a do hry nepouštěli takové věci jako IS-3A). Když rozdávají zálohy na kredity za každý uprdnutí, tak spousta lidí nepotřebuje platit prémiový účet, takže potřebují najít nový "credit sink" - způsob, jak dostat ty kredity ze záloh ze hry. No a když se střílí hromada drahé prémiové munice, tak snížíme její efektivitu, aby na stejné celkové poškození bylo potřeba střílet jí ještě víc.

Aby tahle změna dávala smysl, tj. aby místo "goldů" byla druhá rovnocená munice, tak by to musel být pouze trade vyšší pene, nižší dmg, ale za stejnou, nebo podobnou cenu. Tohle z toho udělá jen ještě větší HE-fest a zvýhodní ráži před přesností. Už teď lítá HE nesmyslně moc a když "speciální munice" bude drahá a dávat o 30% menší poškození a stále bude kvůli úplně zhovadilému RNG dingat, tak proč neplácat levné HE, které dají dmg vždycky a to zhruba 30-50%, ale z většího základu. Co je mi platný, že vím, jak svůj tank úhlovat, když mi lítá jedno HE za druhým.

Cituji "Čekali jsme, než množství „speciální munice“ ve World of Tanks poklesne". Myslíte, že pokleslo proto, že jsou "goldy" drahé, nebo proto, že do hry přibývá jeden trollgun za druhým, ze kterého se vyplatí střílet HE a bez jakékoliv snahy o míření dávat dmg bez ohledu na to, jaký má protivník pancíř a jak ho umí naúhlovat?

Chcete, aby se střílelo míň goldů? Zdražte je (nebo limitujte počet, který se dá naložit)
    Chcete dostat kredity ze hry přes munici? Zdražte jí. Ale hlavně nepouštějte do hry takové množství záloh, které vám pokřiví ekonomiku.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: To mas asi pravdu:))

What’s Coming in 2019?
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/things-to-come-2019/
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23: QB vysomroval info vo tom co chystaj a delal chytryho akorat :-)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QB o tom mel ted delsi video, co by zmenil, kdyby moh. Podle me se nad tim zamyslel docela dobre a jeho napady davaj smysl.

Btw o skill ammo takhle nemluvi a snizeni dmg mu neprijde jako dobrej napad .)

How I'd Fix World of Tanks
    https://www.youtube.com/watch?v=PVtWcEC9i7k
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA:No to musej udelat tak ci onak :) Ted ti na super heavies nestaci ani skill ammo :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23: Vratit na tanky weakspoty??
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: Nerikam ze je to idealka, ale podobne to fungovalo se skill ammo treba v armored warfare. Mel si vic pene, ale mensi dmg. Prijde mi to lepsi cesta nez stejna pene a vetsi dmg (jako treba type5 heavy)

Mas nejakej lepsi napad co delat se skill munici? Protoze tiery ix a x jsou cely zlatoucky:) pripadam si jako silver noob, kdyz jako jeden z peti lidi v bitve nestrilim po vsem zlatakama:))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EMPERROR: jo super, takže snížej DMG na goldu tudíš jich proti Mausum a T5 Heavy budu muset vozit víc - to je vo moc lepší než ted...'! :-D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BOBO78Z: hajlovat a jíst lanýže
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam