• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TIGERLOVER: už sem s tim neco pojezdil s klukama s klanu nakonec možná neco zkusíme zejtra eště
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    WOJTYLA: Tak co? Bude se něco dít?
    BIO23
    BIO23 --- ---
    já jsem včera koukal na stream Dakilizora s tím kolovým francouzem a jako nevím, nevím. jede to ukrutný bomby, zrychlení rakety a poloměr zatáčení tak 10m. nekecam. a v tý zatáčce (kroužil kolem nějakého chudáka) to mydlil 60+ konstantně
    . trefili ho jen , když jel chvíli rovně - jinak furt v tý 90ce hrozně kličkoval
    RALI
    RALI --- ---
    VOMETAK: melo by byt, ale casto se s tim nesetkavam, asi spatnej gang :)
    KOUMAK: jo klido, ale hravame az tak po jedenacty v noci
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    FRK_R23: dobre ti tak :)
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    JOHN_LENON: přesně takovejch historek potřebujeme víc, ne furt, kdo co dostal sakra! :D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    RALI: nechci zase mudrovat, ale to co jsi tu popsal je snad standard a nejen v četě ale i klanovým hraní, že pokud jsi na ránu, jsi na pásech a kolega má víc HP, předjede a schytá ránu, na to nemusím být fialka, abych pomohl, na randomu se stím asi nepotkáš, ale kdo dneska hraje random že?
    Jinak k těm bednám, koupil jsem jako vždy balík za 500,- hned jak to začalo, dostal IS3a a pár goldů a nějakou pětku, pak od každého 3 bedny kvůli stromu v garáži, včera už mě sralo že všichni mají 3d styl a já ne, objetoval jsem další 500,- a dostal styl na BC 25 , IS 7 a T57 heavy takže max spokojenost
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: jezdim s kamosem, fialka, a jak rikas, on proste vi, kdo kde bude +-, proste nam to komentuje, mrda nas za to ze jedeme uplne do pici, ze tam se nic dit nebude, nebo ze se tam bude dit moc a ze jen zbytecne chcipneme. (neni to 100%, ale v 95% to ma spravne) Navic celekem presne dokaze odhadnout, kdy uz je to prosrany a stahne se dozadu, jen aby si co nejvic nastrilel, nebo naopak, kdy se to da vyhrat a vcas vyrazit a zatlacit kde je potreba + jako bonus napr. kdyz me daj na pasy (a uz nemam opravy) a mam malo hp a on ma jeste dost, tak me zakreje, neco pochyta a ja mam cas se opravit a uklidit. Pouziva xvm, a myslim ze nic dalsiho tam nema.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Nekrm to. Řikám si to pokaždý, když ty tanky nainstaluju. Nekrm to, je to pičovina, stejně se na to vysereš.

A co myslíte, poslech sem se? Hodil sem tam z plezíru pětičento do beden a co mi padlo? Úplný hovno. Ale úplný. Ani zamrdanej pětkovej prémiák.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    FLAMBELLE: Jo, máš recht. Popletl jsem to s kolekcí, tu jsem ani neotevřel ještě. Díky :)) takhle plýtvat střepy sakraaaa :))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    FRK_R23: Aaaa jo, já mluvil o is3a...:-D
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    MONOTYPEK: jestli ti jde jen o atmosféru, tak ti stačí na pětkovou ozdobu jen nějakých 960 shardů (když si necháš náhodný to vpravo dole, což potřebuješ kvůli kolekci, ale ne kvůli atmo)

a jinak já tradičně oplývám štěstím, z jedenácti beden jsem dostala myslím tu M4, jinak jen goldy a asi dva dny prémia, nazdar prostě :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ABSURD: je to fr light, nebo o cem mluvis?:)
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    Jste magoři :) dám max ještě za 3 bedny, abych dostal atmo na X a alokoval si slevu na tank, pokud nebudu schopen nasbírat 4x1440 střepů
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: Asi před měsícem jsem pravidelně potkával Mártyho, když si honil hvězdy na lauf 121B (pěkně zezadu z kroví a HEAT, jako správná fialka). 2x se mi povedlo mu to trošku pokurvit.

HULIK: já jsem nejvíc z krabic chtěl to camo na IS-7 a dotáhnout level V ozdoby. Nezlobil bych se ani za Santu, nebo jiný 3d styl. Co jsem fakt nechtěl je Defender bez blatníků, proto jsem si kdysi kupoval 252U.
    No, z 25 krabic mi pořád chybí 7/17 lvl V ozdob (téměř všechny co mám, mám nejmíň 2x), styly ani santu nemám. Zato mám v garázi Defendera. K tomu 9k goldů, Tuarán, M4, 15 dní premka a asi 2m kreditů. Jako rozhodně jsem dostal celkově větší hodnotu, než kolik mě to stálo, ale taky nic z toho, co jsem chtěl.

Z toho, co jsem zatím viděl, mi taky přídě, že russian bias se provozuje i v bednách a nejlepší loot padá z beden pro "sovětský nový rok" (červené s vločkou).
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ABSURD: delas to spatne musis napsat zes koupil dve krabice dostal is3a a e25 (nebo cokoliv jinyho)... takhle ti epeen nenaroste :(
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    HULIK: Nebuď smutnej, já koupil cca 80 krabic a nedostal jsem ani tu e25...
    HULIK
    HULIK --- ---
    Tak jsem si koupil 25 krabic a mel jsem tam E25, kv220, jednoho clena posadky a 3d pro batchata.
    Trocha zklamani, ale jde to ...
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    FRK_R23: Je to ru heavy, takže wievrange...
    A průbojnost stejná jako is3 a goldy lepší...
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    ABSURD: Ja si nestezuju jen konstatuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam