• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Podle me nejlepsi 8 premiak. Navic jak se do toho blbe nabijej holdy tak to dost vydelava :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    HOUH: No tak to je skill - streamer co ma nejvic 3 marklejch tanku na vsech serverech.
    A ma hrozne vtipnou anglictinu :-)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Slusnej zavislak ze vcera..

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOUH: No to se v mym pripade asi nestane, ale jako experiment by to mohlo bejt zajimavy:)

Kdyz nekdy v roce 1988 privez domu Atari 130XE, tak to v noci zapojil do tyvky a najednou prej bylo rano:)) od ty doby hrat hry nechce:)
    HOUH
    HOUH --- ---
    FRK_R23: muj otec, ktery nikdy v zivote zadnou pc hru nehral, do wot nasypal odhadem cca 10tis a misto chozeni na pivo hraje tanky
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Trochu se v praci kopu do prdele, tak cumim na QB stream na charitu a prave tam ma svyho otce a ten hraje :)

Asi zkusim taky posadit otce ke hre, az se ted stavi :) schvalne jak to zvladne :D
    REPA
    REPA --- ---

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    MONOTYPEK: došel jsem taky k tomu, že ho nepotřebuju, když už mám T34 i T26E5 a to co píše ABSURD byl zásadní argument. Na Progetto se celkem těším, s tím na tX si celkem rozumím.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    ABSURD: Gold jsem ušetřil :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    MONOTYPEK: Ale za prachy bych se na něj taky vykašlal. Jede to max 30 cca... Alfu to má 320, ale nabíjí 11s a to dělo taky neni úplně přesný. Takže si možná ušetřil peníze a hlavně nervy:-)
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    ABSURD: počkej... já se nikde o tom, že je omezenej nedočetl. kurva, to jsem zase podělal :(
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    MONOTYPEK: Z bedniček mám goldů dost a byl za 8k goldů, což je oproti progetu za 11k docela levný. Navíc je to omezenec po buffu a ten armor je docela funkční...
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    ABSURD: já si ho zase nechal rozmluvit, že ho nepotřebuju :D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: Urá, jdu si pro něj. Včera jsem koupil toho mutanta, tak jsem na něj taky zvědav...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PAVEL1989: Od začátku kalendáře doufám, že bude Pošůto možné koupit za goldy z (loňských) beden. Tak jsem se dneska dočkal.
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    REPA: leda preskakovat rozkazama
    REPA
    REPA --- ---
    WAR_TIN: asi jak co. Jen me sere ze musim vyjizdet arcky abych nektere udelal
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    REPA: mi na chimeru prijdou ty mise lehci nebo se pletu ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam