• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    :D jsi zlý :D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    2SDPERCY: Dnes jsou na artynáře kladeny vysoké nároky. Když vezmeš v úvahu, že s tím dokáže bez problému zahrát i člověk s jedním okem, bez rukou a s násadou od koštěte v prdeli... Tak se od tebe jakožto pravděpodobně zdravého jedince očekává, že potaháš hru...
    2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    ABSURD: pokud víš co má 9 Arty za první dělo tak honit dmg moc nejde. 700 za ránu He. Je dost málo. A střílím tanky ty které mohou. Většinou první linie nebo TD ve snajpu. Nejdu za kill ani za dmg znasim aby jsem vyhráli.
    A já konečně mohl mít normální dělo. Ne něco co my typ 4 zastaví pancířem. Takže ano snažím se aby zásahy dali alespoň 100 dmg když se zadařilo tak 350.
    Ano neničil jsem 1 tank který prostě nemohl poničit. Zkus někdy je s posádkou kolem 105% udělat na 700 metrů s He když mají vložky a pancíř až zaroh.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    2SDPERCY: No a střílel jsi na tanky, které bylo potřeba zabít? Nebo si jen honil dmg?
    2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    BIO23: mám ověřeno ze zkušenosti čím vyšší trie tím věstí arogance. na VI se mi nestalo že by někdo nadával. na IX mi nadava hrač z týmu že jsem noob a když se podívám na výsledek tak mám 2x tolik natrileno a o kil víc než on s X. tak co si mám myslet o tom člověku. jo oba jsem jeli Arty americké. a to podotýkám mám tam to první dělo jestě.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    TYPIČO!!!!!!
    mapa vylodění, tier IX a X a náš team jede v DEVÍTI lidech na pláž, nahoře zůstanou čtyři tanky a dvě arty - přejedou nás za 2 minuty a pak v klidu dojebou tu pláž a ještě mi ty piče z pláže hážou hejty do pošty... tak tohle už jsem dlouho nežral ... pičo desátej tier!!!
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    00KUBAT: par lidem jsem poslal zdaost o pridani do kontaktu, klidne kdo nemate s kym hrat, tak pisnite, jeste minimalne tejden na tom budu sedet docela pravidelne do hluboke noci :-)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    hraje někdo? četa?
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    szukam klanu wot, nepozval by me nekdo nekam, kde se jezdi pravidelne T6/8 odrady i offky, bez nutnosi pravidelne dochazky a neprohrava se kazda druha? :) mam zase takovy podzimni druzici se nalady, kdyztak do PM a nebo do hry. Dik.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: Mno voni ty hodnoty jsou jednak relativni a jednak ty mechaniky fungujou v kontextu s dalsima mechanikama ty hry jako camorating a podobne. Myslim ze gotwy vo tom delal naky celkem nazorny videa kdyztak mrkni esli te to zajima vic do hloubky.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: no je to nesmysl, ale samozřejmě si to jezdi jak chceš:-)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    WOJTYLA: nechci byt za pruda, ale na Type 4 mit bino mi prijde take prinejmensim prazvlastni :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: LOL tyvole to je dobrá matějská:-).... a tendle biordel tam máš jen protože potřebuješ autopřehazovat binokuláry? (mimochodem na čem všem je vozíš?.-)
    2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    ABSURD: no tak já taky někdy rád využívá duplicity protože člověk nevnímá celý monitor pořád stejně kvalitně a každý navíc každý ukazuje něco jiného například dole je jen co šlo do tebe nikoliv všechno.
    Myslím že až bude líp tak taky vemu nějaké módy. Tady si vzpomínám jak mi chybí.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SICKBOY4000: Chytrého dělat nemusím... A mluvím z vlastní zkušenosti;-) No a používat 3 překrývající se verze jednoho modu, (kterej je i defaultně ve hře) je opravdu asi jen pro fajnšmekry:-)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    REPA: dik Repo, zakoupeno, je to zabavne vozitko:) zase rok ani korunu
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    VOMETAK: Takhle to vypadá, když nevíš co hledáš a zaklikneš všechny mody v instalátoru...:-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SICKBOY4000: tvl, takovejch módů, radši nikam nic neposílej, ještě za to dostaneš ban, jak se v tom všem můžeš orientovat
    REPA
    REPA --- ---
    GL_ST0RM: prvni tank, ktery jsem si koupil za prachy. Pokud teda nepocitam nakup loweho v drevnich dobach. Super tank. Podle me se vyplati. Nizka silueta, rychly, camo ujde a proti nizkym tierum naprosto smrtici
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam