• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: Ale stále věříš, to je důležité;-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Mám 4k a moc nedostanu... za to si kupim leda spotřebáky. Ale koukal jsem že v theosu je na tanku celkem dost lidí, tak aspoň vám se docela daří:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: počítekjte vzhledem k tomu kolik maj lidi boný a že je tam novej OP tank a je jich jen 600 dop aukce že cena v aukci bude klidně 15-17k za tank
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ABSURD: já už dělám výpočty na účast v aukci, na pozici na tank už věřím míň, než na ježíška. Na fóru jsem našel z minulé akce, že 9750 bonů nestačilo, ale víc jak 10k se mi dát nechce.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Podobně
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tvl včera 7 proher a jedna výhra - přejely nas i mnohem slabší klany. strasliva frustrace
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    super tabulka co ti ukazuje zda jsi na tanku, kolik ti chybí a esli máš eště šanci

https://volknn.ru/fortune/#/THEOS
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Jasny to chapu. Hele jako i mnohem silnejsi klany jsou na tom taktak.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: Jak píše Řepa, na mapě jsme byli přesně 23 tahů :D Pak přišel tým s o půlku větším elo a poslal nás zas ven ;)
    Spousta lidí, včetně nás, cos nás do A-N-V dotáh, je tam krátce a nebyl čas se pořádně sjet, hlavně když část lidí ani na ofky nechodí. Výsledek je, že projíždíme bitvy na osobních chybách jednotlivců. Hodně mi to připomíná kampaně v NYXu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: No ne myslel jsem treba proste postavit jeden nejsilnejsi tym. Nebo naopak to rozdrobit a zkusit proste stesti. Nevim nak to zmenit no.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Tak určitě:-) Teď totiž vrháme všechny síly na neobsazení území...
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: kdyz ti zakempi 15 mausu a type 5 na jednom miste, tak se to celkem spatne rozbiji:) mame proste dobre dny a pak naprosto katastrofalni. uzemi jsme dobyli, ale druhy den ztratili a nebyli jsme na progresivni mape. takze asi tak. body lezou pomalu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: Zkuste vrhnout vsechny sily na dobyti uzemi pak jsou ty 5 nasobky a to dostanes kolem 800-1000 bodu za vyhru dle sily soupere a vyse tvyho boostu
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Hmm, tak to bych měl ještě malinkou šanci se umístit...
    WOJTYLA: Joo, docela vyhráváme, ale většinou to poslední bitvu o území na něčem ztroskotá...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: a v anv to nedavate? nevyhravate? nic?
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: to je fuk na 14000 taky nejsem a nejspis ani nebudu :-D chtel bych 907 pac tu nemam a radeji stredni tank nez tezky
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    armor profile hahahahahhah

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    omlouvamm se to byl Chieftain Mk6 tohle je ten odmenovej

ale i tak dobrý myslim

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: díky tomu novýmu odmenovymu tanku to jede strašně moc lidí. Prej se nekde Kaja vyjádřil ve smyslu že by meli snad navyšovat počet tanku až na 14 000 ale oveřený to nemám.
    Jdu napsat svymu kontaktu do WG jak to je
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: a s vymaxovanou posadkou to bude mit jeste o dost lepsi staty. to neni OP ani v nejmensim:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam