• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Ja s tim nemohl trefit tank ani na 100m
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ABSURD: Po tom vašem předchozím slintání jsem si na T30 hodil tu vánoční slevu, tak až vymyslím, kde do ní vezmu posádku, tak jí asi znovu pořídím.

KOUMAK: donutil jsi mě k tvořivosti

ABSURD
    ABSURD --- ---
    ABSURD: Jo a nabiják za bony...
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    KOUMAK: 6 skillů na posádce, 5x he, zbytek- polovina ap, polovina apcr. Nabiják, ventilace, rychlejší zaměřování a samozřejmě žrádlo.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: JÁ abych si nerejp? rejpat si tu začal ty bro, já ti jen mile dávám kontext k tomu tvýmu "zamyšlení" :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FELCARKILLER: NO to byl prisernej stroj :D

► World of Tanks: Waffenträger Auf. E-100 - When SUPER OP! - 14,000 Damage - Past #5 - Patch 8.11
    https://www.youtube.com/watch?v=S19n9VVYAj0
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: skoda ze uz ve hre neni WTFE100 :) plnej zasobnik HEcek a jak to stipalo :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: myslim že tohle tak nák shrnuje to celý :-D

"Možná amatérskej názor, možná nesprávnej, ale můj."

a ano kampaně jsou vždycky na nervy jako všechno čemu musís veniovat hodně času a soustředění. Sedet 14 dní u kompu a soustředit se fakt na každou hru, od 19:00 do 01:00 každej den a jezdit vetšinou proti výrazně lepším klanum je prostě stresující a pokud se nedaří tak i frustrující.
    O to vetší radost je pak když se daří.
    Btw brečíš tu často stejně jako my takže GTFO :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SICKBOY4000: HE jsou nahodou dobry, ve hre mas spoustu plechovejch tanku bez poradnyho brneni a pak davas i za tisic :D
    E_D
    E_D --- ---
    KOUMAK: nestoji pokud nejsi v nejakém fakt lepším klanu :) já bych to už nejraději zabalil, ale domluva byla že to odjezdime tak třeba nějaké ty bony a kamo třeba :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: jako v podstatě co se neděje v rusku neni pro WG podstatny... NA server je v podstatě mrtvej, EU servery tak nejak jedou a RU je jediný podle čeho se všechno řídí. Náký názory pičuse z ČR se 14k subama na YT jsou každýmu zhola u piči :-D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: tak tam pozdravuj lotyše
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: No v tyhle fazi bez uzemi jento asi v pici no. Jedine zacit hromadne brecet na foru ze to hraje moc lidi at pridaj tanky.
    Uz sem intervenoval v tomhle do Wg ale byl sem poslan do gulagu
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Já když dnes vyhraju 10, tak se možná udržím na stejném místě...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: no já musim hodně zabrat abych se udržel... ale jako ty 5x to je hrozný zlo... stačí mi vyhrát 3 bitvy dneska a jsem zase an koni...
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: Ale stále věříš, to je důležité;-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Mám 4k a moc nedostanu... za to si kupim leda spotřebáky. Ale koukal jsem že v theosu je na tanku celkem dost lidí, tak aspoň vám se docela daří:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: počítekjte vzhledem k tomu kolik maj lidi boný a že je tam novej OP tank a je jich jen 600 dop aukce že cena v aukci bude klidně 15-17k za tank
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ABSURD: já už dělám výpočty na účast v aukci, na pozici na tank už věřím míň, než na ježíška. Na fóru jsem našel z minulé akce, že 9750 bonů nestačilo, ale víc jak 10k se mi dát nechce.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Podobně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam