• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    HOUH
    HOUH --- ---
    Ja jsem naposled po kampani prestal uplne hrat, bylo toho uz moc ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOBO78Z: jo bylo :-D
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    PAVEL1989: neboj já ti pomůžu. ( a teď nadsázka pro ty co mají sloní paměť) jsem v bezva klanu a když potřebuji přijdou i lepší hráči než jsem já a pomůžou. Tak nějak to bylo Wojtylo ne
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    BOBO78Z: asi bych si měl pohnout s misema když i ty maš už Excalibra :D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: klávesnice je v poho, sedím v kanclu, až se ošoupe, koupí mi firma novou.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: pobral, jen jsem ho nekomentoval... ted postuju neco vo tom jak je THEOS skvelej? a o ANV jsem tu napsal že je super neco tak dvakrát, jen tobe to vždycky z mě záhadnýho duvodu nák strašně vadilo, že já takovej rajčák, byl v takovejch klanech. Závistí to nebude, byls taky v super klanech. Čim to je je mi sice záhadou, nicméně, vzhledem k tomu že co si vo me nebo mejch postech, nebo mejch videích nebo čemkoliv, kdo myslí je mi zcela z prdele, po tom nijak nepátrám, snad ti to nevadí.
    Napiš mi ted nákou vtipnost a tim bych ukončil tuhle zbytečnou (opět) výmenu a jen třeba do budoucna - nic co sem kdy napíšeš nebude mít vliv na to co sem budu postovat nebo co budu jinde delat. Třeba ti to ušetří zbytečně vošoupanou klavesnici.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: jasně, vždyť jo, jen za poslední dny jsou tu prostě nesmyslný posty, jeden čas jsi sem postoval o úžasným klanu do kterýho jsi šel, a jak jsou v něm všichni super, a teď prostě postuješ ty samé sračky. Jinak já dal na konec taky jeden for, ale ten jsi asi nepobral, protože nejsi v Theosu moc dlouho
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: a nepochopils ani ten vtip kterej se v tom umístění týká a proč jsem to sem dával... jedeš si svuj model, kterej vuči mě máš už leta - máš furt dojem že se chlubim a přitom jen prostě nechápeš vtip - seš prostě mimo jako vždy :-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: i ty mě můžeš líbat, ale prosím zanech toho nesmyslného postování tvého umístění, v theosu jsou stejně největší cheateři, což ví úplně každej kdo byl v PERL :-DDDD
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SOLNAKAR: s tvejma tankama a statem jsi měl zkusit jít do PERL, byl jsem tam s Pavlem a musím říct, že jsem nikdy nehrál s lepším velitelem, než je Euly v Perlu, a když se teď koukám je 13. v pořadí klanů, takže hrát kampaň v A-N-V musí byt asi očistec, ale hodně určitě záleží i na velení a strategii a výběru map
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: no řikám že víš uplný hovno... a samozřejmě jsem kampan v ANV jel. Duvody proč jsem zval lidi do A-N-V jsou tem lidem známý a duvody mýho vodchodu z A-N-V nijak nesouvisely s kampaní. Odešel jsem ještě před tím než jsem vedel co tam bude za tanky a že jí pojedu, takže meleš uplný hovna.
    Stejně tak jako jsem nikde kromě míst kde to bylo záhodno nevysvetloval svuj odchod z ANV, do ANV-V a následně návrat do A-N-V a pozvání NĚKOLIKA lidí odsud asi tak čtyř.
    Takže zas jen a jen hovna.
    Seš nákej kyselej, takže zaver je jasnej, polib mi prdel :-D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    VOMETAK: Vome, však jsem to psal, když nebudu v Top20 klanu, tak se na to vyseru, ale je mi to trochu líto. CW jsou dobrá zábava pro klan a příde mi pro hru jako takovou špatné, že je to obsah relevantní jen pro mizivou část hráčů kvůli (z mého pohledu špatně) nastaveným pravidlům.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: není to žádnej blábol, několik kampaní zpátky jsi tu nepostnul vůbec nic , protože jsi je ani nehrál, nedávno jsi sem psal že v A-N-V je dost místa pro hráče(to jsi tam ještě byl), jak se objevila zpráva o kampani a novém prém. tanku, hned jsi přelezl jinam, jak známo theos, je každou kampaň hodně vysoko, což se o A-N-V říct nedá, a teď tu posledních pár dní postuješ jen jak se sotva držíš na tanku, a tví kamarádi v A-N-V jsou hluboko pod čarou.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: to je ale hroznej blábol cos ted plác, víš hovno co a jak bylo nebo nebylo v ANV a myslim že sem budu psát co uznám za vhodný, bez ohledu esli se ti to líbí nebo ne :-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SOLNAKAR: nic ve zlém, ale myslím že všechno to negativní z kampaně je způsobeno jen tím, že jsi ve slabém klanu, další věc je kdo vám a hlavně jak velí
    WOJTYLA: kdybys zůstal v ANV, kam jsi většinu zde přispívajících pozval, a potom radši zdrhl do lepšího, nemohl bys tu teď postovat tyhle moudra.

Takže závěr je takový, buď se oba vyserte na tenhle gay chat o ničem, nebo se vyserte na kampaň
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: ELO funguje jen v tom, jak se rozlosuje první bitva vyloďováku, pak už to je podle expů v předchozí bitvě, což je dost random. Nijak to nebrání klanu s 2k naskočit do vyloďováku, kde má 30 klanů průměr ELO pod 1k.
    Takže jediný, k čemu je vlastně ELO dobrý, je to, že víš jak moc jsi v prdeli, podobně jako WN8 na randomu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: ELO na globálce nefunguje? jako my jsme meli proti sobě jen jeden klan co mel WN8 kolem 800, jinak všechno 1300+ drtivá vetšina 1900+

(dlužno dodat že ten 800wn8 klan nás na Malinovce porazil, předevšim díky tomu že sem se ve střevu nechal spotnout na začátku a chcíp sem jak kunda a pak jsme to nestíhali decapnout díky tomu :-)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RALI: Top klany si zaslouženě odnesou klanové výhry ve stovkách tisíc goldů. Přeju jim to. To je ten pohár vítězů poháru. Ale proč tytéž top klany mají zároveň vyhazovat slabší klany i z vyloďováků na základní mapě, tj. toho okresního přeboru?
    Příde ti v pohodě, že díky tomu, že někdo jiný z jeho klanu vyjezdil nějaké bonusy, někomu stačí třeba 5 výher, aby měl víc bodů něž někdo z jiného klanu, kdo se 14 dní dostává na konec vyloďováku a těch výher má 50?
    S tímhle nastavením je kampaň celá od prvního vylodění až po elitní mapu ten pohár vítězů poháru a pro kohokoliv mimo top klany postrádá smysl se toho účastnit. Že existuje end-game content pro nejlepší hráče je super, ale ve chvíli, kdy takový end-game content chybí pro ostatní, právě o ty ostatní hráče přídeš.
    Nejlepší by bylo, kdyby jako v tom fotbale, udělali ligy, které by měly oddělenou mapu. Top klany by se řezali mezi sebou na elitce o nejšťavnatější odměny, ale neměli by možnost jet sealclubbing proti slabým klanům. Pro aspoň průměrné klany by pak byl prostor na základní mapě, kde by se dokázali vylodit a vlastně vůbec zažít o čem jsou CW, třeba se i něco naučit a pak postoupit do vyšší ligy. Takhle poznají jen vyloďovací turnaje, kde nejpozději najejich konci je čeká pro ně neporazitelný soupeř a vyserou se na to.
    RALI
    RALI --- ---
    SOLNAKAR: Sranda pro top klany. Na druhou stranu taky neocekavas ze pohar vitezu poharu vyhrajou Dolni Vidlakovice :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: ale to je prostě tim Chieftainem kterej zatim vypadá OP jak hovado... a jako upřímně pokud bude takhle OP opravdu i v metagame tak si bez nej v CW klany co jich nebudou mít dost moc neškrtnou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam