• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Mimochodem, za cca 20 bitev jsem viděl generála tak v 5, z toho jednou jsem ho měl já. Fakt jsem nečekal, že prostřílet se k němu bude takovej bruntál.
    Nemáte nějaký tipy, jak na to? Minule jsem FL nejel, tak krom toho, že se teprv seznamuju s mapou, nevím ani, na co se soustředit, abych vymaxoval zisk.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK, 00KUBAT: Ráno jsem dal 3 bitvy, 3xobrana, 3xbáze "A", 3x 8 (9. je arta) kokotů najede jen na nájezd ten debilní balkon a strašně se diví, že někdo capuje bázi. Ale ne, že by aspoň najeli až nahoru, a zabili ten jeden tank, který tam proti nim je a mohli střílet dolů na bázi, ale jsou schovaný za skálou, kde si tak akorát můžou navzájem lízat koule. Takže 3x "A" ztracený behem první minuty.
    A aby to nebylo málo, tak když jsou na tý první lajně takový jantaři, tak naskáčou všichni do druhý lajny ("B"-"E"), kde je proti nim jen 5 nepřátel a "D" necháme bránit 3 lidi.
    Cíl 1 obvykle vydržel tak 4 minuty, pak se samo všichni naspawnují do první lajny a čumí na rozbitý dělo, ale to už se útočí na cíle 2 a 3.
    Díky WG.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Ty vole tak takhle jsem se už pěkně dlouho nenasral... Kombinace takových imbecilů vs. neskutečné RNG hovna. 7 her, 1 výhra. Totální psychické vyčerpání. Ať si to ty kundy ruské strčí doprdele, čuráci.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Funguje to celej tejden nonstop, nebo zase jen par hodin vecer?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    hehe, tak jsem jásal předčasně :-) hodilo mě to do fronty a po 2 minutách m to zase vykoplo a opět nic :-) Maj to kluci pošéfované :-)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    už mě to pustilo
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    WTF? Jak plná fronta na frontovou linii? Co to kurde je?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ja jsem rad, ze se vratil Frontline mode :) Jako free2play hrac ocenuji kazdou moznost vydelat si kredity :))
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    je to píčovina a zbytečně velkej humbuk okolo toho
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Osobne proti temhle strojum budu vozit vic HE, protoze je probije vsechno. Ty vozitka jsou plechovy, nemaj moc hp a jejich viewrange stoji za picu. Counter ve svem lightu bych asi stavil na tomhle. Tedy max viewrange (to uz stejne delame ted), max camo (taky delame snad vsichni) a vic HE proti kolum :) Stejnej tier light tohle jasne prespotuje a uvidis ho driv, mas pak tri vteriny do jeho zarovky na jednu vydarenou HE ranu. V lepsim pripade ho zastavis, v horsim aspon zpomalis a donutis pouzit kit a v idealnim pripade das ammorack a ahoj kolove vozitko :)

Co se ghost shells tyka, bugy jsou vsude :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    KOUMAK: Ehm, ostatní tanky jsou marný, nebo marné. Ale určitě ne marní;-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Hlavne je dobry si uvedomit, ze koukas na hru Skilla. Ten chlapik je regulerni blazen a jednoznacne nejlepsi :) Takze bych jeho gameplay nebral jako prumer, ale spis peak toho kteryho tanku:)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: doporučuju ti, si s tím zkusit pár bitev. A teď nemluvím o tý t6 plečce, která je ještě celkem pomalá, ale až tak nevadí, že má napikaču dohled, protože na t4-7 má málokdo dohled vymaxovanej a většinou mají dost mizerný posádky. To chce až tak 8+
    EBR na t7 neujede E25 ani jí neutočí (takže co je tu OP hovadina). Hnal mě na dálnici diagnálou přes celou mapu z jednoho capu na druhý. Já kličkoval, on jel rovně. Já jel přímo k 8 našim tankům zaparkovaným na kopci, on neměl žádný support. Myslíš, že ho jedinej z těch demetnů v mým týmu trefil? Ani hovno kamaráde.
    Teď jezdím Lynx a po tom, co jsem shlídnul to video, jsem dostal redshire, full t8 bitva, paráda (většina je standard +2). Na hulváta jsem dal první spot, stejně jako Sk1ll a jim na to padli 2 lighti, který se snažili dostat k tomu kopečku taky. S kolečkem, abych zhasnul jsem najel k tomu šutru u vzducholodi a pěkně nasvítil rychlý heavy, který se blížili do toho koridoru, ale spoli mě taky. Metelím si to 80 km/h zpátky z kopce k nám a kličkuju jak zajíc. Někde z nájezdu na středovej kopec mě oneshotlo rudý O-Ho, který se ani nerozsvítilo a to pod 5s od chvíle, kdy se rozsvítila žárovka. V těch 8s se tedy zastavil (protože tam sotva mohl dojíždět), otočil se a na snapshot mě tím pomalým HE vypnul na 450+ metrů.
    Takže co tyhle tanky balancuje? Zkurvený, zamrdaný RNG.
    Krom toho, je fakt není nic jednoduchýho řídit, ve správnou chvíli přepínat mezi těma modama, a při tom krátkým dohledu, to camo není zas tak super a když v tom nemáš žrádlo (20k za bitvu) a bondovej equip, a máš, nedej bože, posádku bez 4 skillů, tak tě na vyšších tierech spotujou heavy dřív než ty je, nemluvě o lightech, medkách a TD, který najdeš až když po tobě střílí. Abys moh využít rychlost, nastvítit a zmizet, potřebuješ otevřenej prostor a ne koridory, který tvoří 2/3 map.
    Budou silný jen na některých mapách a v rukou extrémně dobrých hráčů. Pro nás ostatní to nebude, protože nepromíjí jedinou chybu.
    REPA
    REPA --- ---
    00KUBAT: jsi jeste neslysel o deflekcni strelbe?:)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    REPA: spravne predsadit? :-) to je dobry vtip
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: tech 500 je na HE naboji normalne na AP to ma 390 a to AP nema zadnou vysokou penetraci. ten tank je celkem velky, takze to chce umet jen spravne predsadit
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: no ono z toho jde hlavne videt, jak umi vyuzivat herni mechaniky a premysli dopredu, co chce udelat
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    po dlouhe dobe bombarder
    REPA
    REPA --- ---
    REPA: ty vole neskusit. omg. samozrejme nezkusit:)
    REPA
    REPA --- ---
    SICKBOY4000: kdyz mas auto v servisu a mas dovcu, tak proc to neskusit?:) jinak Skill je proste rizek. Jak se ho tam snazi nahanet s tim chieftainem:))))
    Hardcore Carry with Ferrari (EBR 105 gameplay)
    https://www.youtube.com/watch?v=VJS5zfYlp0Q
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam