00KUBAT: jako když při zásahu z 20m dingám s pene 220+mm kolmo do boku nebo zadku tanky, které tam mají max. 50mm pancíř a to třeba 4x za sebou? Netrefuju plně doměřený rány, protože to RNG pošle do jednoho z 10 pixelů, které z celého kruhu nejsou na tanku? Když střílím na SU-130 tak že mi pravidelně prolítává střela mezi veží a korbou? Že když už omylem někoho trefím a probiju, tak je to v 90% případů -10% až -20% RNG na damage?
Že naopak mě většinou příletí +20% dmg od tanku, který má přesnost +0,45, střílí za jízdy s otočkou věže na 400+m a ačkoliv má pene 180, tak zcela neomylně probíjí mýho defendera v hulldownu? A že je to co popisuju tím spolehlivější, čím větší "bot" stojí proti mě?
To se ale přece zcela běžně děje i v randomu a není to ani nic novýho. Jen bitvy na FL jsou delší a spawnuješ se opakovaně a teoreticky se rychleji dostáváš do boje, takže se tyhle WG patentované funkce dokážou líp uplatnit.
Ve FL je to doplněné o ty dobroty, které popisoval Empik, tj. že mě to včera opakovaně spawnovalo doprostřed mezi 4-5 enemáků, na otevřené pole bez jediného krytu a nejlíp s 50 100, která po spawnu ještě přes 20s nabíjí, což jsem samozřejmě ani nestihl.
Každopádně se mi všechny tyhle věci včera výrazně nahromadily tak, že to byl každý výstřel, každý přijatý hit a několik spawnů za sebou ve 2 bitvách. Jinak se to v průměru omezuje maximálně na jeden výskyt od každého na jednu bitvu, což se dá přežít.